Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
luster odlično izgleda, ali ne znam kakav ćeš efekat imati kad zasvetli jer ima dosta velike površine koje ne propuštaju svetlo. Možda bi bilo dobro da sa unutrašnje strane drvenih segmenata zalepiš Al foliju ili neki reflektujući materijal koji će dodatno da izlomi i umekša svetlo.
Praktično pitanje: Kako si predvideo zamenu svetiljki kad otkažu
Kad naiđe oluja jedni grade zidove - drugi prave vetrenjače
diplmajstor wrote:luster odlično izgleda, ali ne znam kakav ćeš efekat imati kad zasvetli jer ima dosta velike površine koje ne propuštaju svetlo. Možda bi bilo dobro da sa unutrašnje strane drvenih segmenata zalepiš Al foliju ili neki reflektujući materijal koji će dodatno da izlomi i umekša svetlo.
Praktično pitanje: Kako si predvideo zamenu svetiljki kad otkažu
danas sam isprobo kako svjetli i nije bas nesto..u mojoj glavi je ljepse svjetlio sad daje dosta tih kockastih sjena..to je vise ambijentalni luster nego da osvjetljava zamjena zarulje...se vrsi manualno skine se luster..nema druge
-tjesim se da ima dosta plafonjera i lustera di se isto skidaju veci djelovi da se dodje do zarulje
greh je stavit saraf u drvo..al nekad su grijesi slatki kao zene :D:D
Posto ima veliku tezinu, a i predvideo si ga kao dodatno svetlo za stimung mozda nebi bilo lose da napravis podnu lampu sa masivnim nosacem na ciji kraj bi okacio kuglu. Tako ces lakse resiti kacenje, a mozda ce neko smeti i da stane ispod
Napravio si lep komad, a sad razbijaj glavu
Kad naiđe oluja jedni grade zidove - drugi prave vetrenjače
diplmajstor wrote:Posto ima veliku tezinu, a i predvideo si ga kao dodatno svetlo za stimung mozda nebi bilo lose da napravis podnu lampu sa masivnim nosacem na ciji kraj bi okacio kuglu. Tako ces lakse resiti kacenje, a mozda ce neko smeti i da stane ispod
Napravio si lep komad, a sad razbijaj glavu
Nebi podnu za to imam drugi plan na slicnu foru
-a ja sam smislio kacenje i radi bez problema al reko ako netko ima bolju estetsku ideju.
-ja cu ga kacit na kuke ili kuku.sad dali je jedna dosta u plafonu ili treba vise to je pitanje
greh je stavit saraf u drvo..al nekad su grijesi slatki kao zene :D:D
Svjetleća polica - kako si riješio pričvršćivanje za zid? Kako se prilazi neonki radi zamjene?
Nitko nije komentirao drveni pali-gasi prekidač! Genijalno!