rushinbrain wrote:je dobro misli..u dobro jutro hrvatska:)
a ti uzivas u moru dok se mi drugi znojimo u radionama

jesi sta slozio doma tamo iza di je orah bio.
Bravo, bravo!!! Postao si medijska ličnost! Ali nemaš jahtu

Ili možda imaš?

Ajde hvali se malo tu, imaš s čime. Tko te kontaktirao, kako su došli do tebe i to.
Za one koji nisu u dometu ili ne gledaju HRT, "Dobro jutro Hrvatska" je svakodnevna emisija magazinskog tipa koja ide svaki dan (i to već više od 15 godina) od 7-10 h ujutro na glavnoj nacionalnoj televiziji.
A ja uživam još danas, od ponedjeljka "ajd Jovo nanovo".
Od radione još uvijek ništa, pretoplo je za bilo kakve radove.
Ajdmo na temu. Jel ovaj poličar tvoj dizajn ili radiš po narudžbi? Moram priznati (nadam se da neće biti ljutnje), ali i nije mi nešto. Na onoj skici izgleda kao zanimljiva stvarčica, ali na fotki nekako čudno. Znam da nije gotov i da treba to sve izfiniširat, ali izgleda mi nezgrapno, nestabilno i, ono, pijano. Pogotovo s onim kotačićima, kao da će se sad sjurit niz ulicu i spizdit u banderu. I još visi (ima težište) na desno.
Znači, za sad - me don't like!
Å to se tiče tehničke izvedbe, šta je to, bukva?
Ne vidim dobro na ovoj maloj slici, druga kutija odozdo je deblja od ostalih. Jesu li to deblje daske ili si radio od dvije tanje ili je to neka lajsna po rubovima? Kako si mislio spajati note ili krugove za trake? Oni mali krugovi su vjerojatno rađeni krunskom pilom. A veliki krug (onaj skroz dolje)? Ubodnom?