daleko
- art of wood
- Vrhunski majstor
Problem je bio izmisliti nemca, on je posle sve izmislio
Marko svud pravim namerni spoj, glodalo 45 stepeni i ubijem oko dva milimetra. Ako nekad proradi spoj.....
Marko svud pravim namerni spoj, glodalo 45 stepeni i ubijem oko dva milimetra. Ako nekad proradi spoj.....
Last edited by daleko on 26 Nov 2017 16:18, edited 1 time in total.
- art of wood
- Vrhunski majstor
to je fise nego fino :prsgore: :buga:
nemogu da ne vidim .....kako ce otvarati vrata ormana od vesalice sa kapute ::neznam::
jedino mi kopa oko ukrasna lajsna u uglu ormana (kao da joj tu nije mesto .....) mozda zbog slikanja nevidi se ceo orman ....stice se utisak kao da je trebla biti na ravnom delu ...inace je vrhunski :prsgore:
nemogu da ne vidim .....kako ce otvarati vrata ormana od vesalice sa kapute ::neznam::
jedino mi kopa oko ukrasna lajsna u uglu ormana (kao da joj tu nije mesto .....) mozda zbog slikanja nevidi se ceo orman ....stice se utisak kao da je trebla biti na ravnom delu ...inace je vrhunski :prsgore:
Vesalica je napravljena jer nema mesta u stanu. Donji deo se pomera jedini problem je polica na vrhu. Tu u gornjem ormaru su ubacili jelku i ukrase tako da ta jedna vratanca koja se ne otvaraju nisu problem. Misliš na stub ugaoni ormara. Morao je tu da bude. Prvo mi je rešio problem otvaranja ugaoni vrata jer je ugao prostorije 80 stepeni tako da sam stavio obične opruzene sarke. Inace ta četiri stuba su pomogla i da sva vrata budu približno iste sirine. Inace oba ugla su 80 stepeni tako da desni stub kod vešalice samo skriva rupu, van ormana je
Last edited by daleko on 24 Jan 2018 22:11, edited 1 time in total.
- art of wood
- Vrhunski majstor
- Kole-Stolar
- Majstor majstora
Umes li ti nesto ravno da napravis ? :smejanje: :smejanje:
Svaka cast, odlicno odradeno.
Pade mi nesto na pamet, ova gornja polica na zidu mozda bi mogla da se postavi na neke klizace pa da se pomera prema vratima kad ima potrebe za otvranjem tih gornjih vrata ?
Svaka cast, odlicno odradeno.
Pade mi nesto na pamet, ova gornja polica na zidu mozda bi mogla da se postavi na neke klizace pa da se pomera prema vratima kad ima potrebe za otvranjem tih gornjih vrata ?
Sve je moguce, za nemoguce treba malo vise vremena !