Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Ðто самолет?
brate nije za moj ukus ali :prsgore: napucao si je svaka cast koliko detalja ....
kako farbas ove spiralne lajsnice i duboreze ,zlatna patina..?
koliko kosta ovako nesto kad samo pitaju i gledaju
Patina staro zlato pomesana sa patinom po ncs katalogu s 0520-G80Y. Tako sam joj smanjio sjaj. veoma prakticno kad mozes kupiti patinu bilo koje nijanse ncs. Radna ploca mdf I u njemu ono tipa radne ploce sto se stavlja na zid umesto plocica. Ovde se zove fartuk, a kod nas stvarno nemam pojma. Sto se tice patine prefarbam sve pa onda skidam visak. Imam ja vremena.... Danas vec pokazali interesovanje za kic... Rusi i zlatna boja.... Dobitna kombinacija
gledajuci ove tvoje frontove izbacicu profil kontra profil iz radionice :prsgore:
mnogo kombinacija koje su mnogo jeftinije od menjanja setova glodala ,cak ti i ne trebaju glodala kupis gotove lajsne
Pohvale majstore! Frontovi su stvarno dobri, ove ivice blizu spoj od 45 stepeni koja im je namena i kako ih pravis? Verovatno su spojevi makar keksovani, tako da je ceo front komplikovaniji od pkp, jos jednom pohvale!
Tablicu i ram spajam na federe i spoj prekriva lajsnom
Tako nekako ih pravim, kad nemam sta da radim napravim par kilometara lajsni i naredne desetak tabla mdf na 7 cm. Taj model ovde ide kao lud. Bukvalno svaki mesec bar po jedna narudžbina
Last edited by daleko on 26 Nov 2017 00:45, edited 1 time in total.
Vec sam video poprecni presek, hvala sto si podelio! Lose sam ja napisao, mislio sam na 'var' kao kod pvc prozori 😂 Verovatno je mali luft za stelovanje ili samo estetski deo, pozdrav