Iskra ERO
- kriviekser
- Pred-majstorsko zvanje
Iskra ERO
jel koristio neko njihovu aku bušilicu? Ima u merkuru da se kupi za nekih 5500 din u alu koferu.14 V model. ili je možda bolje dodati još neke 3 hiljade i kupiti bosch 12 V.
Sa Iskra Ero je trenutno izgleda neka prilicna zavrzlama.
Po onome sto sam uspeo da navatam izgleda da je neka od firmi iz bivse korporacije Iskra (neka tipa Iskra Inzinjering ili nesto slicno), narucila gomilu alata kod Kineza sa imenom Iskra.
Hidria Perles (pravni naslednik one Iskre koja je proizvodila alate) ih je tuzio i u Sloveniji su dobili zabranu prodaje. E sad da li to ima pravno dejstvo i na ostatak sveta, ukljucujuci i nas, veliko je pitanje.
Da li je to i ovde slucaj, niti znam niti tvrdim, al dok se situacija malo ne rascisti ja bih se uzdrzao.
Po onome sto sam uspeo da navatam izgleda da je neka od firmi iz bivse korporacije Iskra (neka tipa Iskra Inzinjering ili nesto slicno), narucila gomilu alata kod Kineza sa imenom Iskra.
Hidria Perles (pravni naslednik one Iskre koja je proizvodila alate) ih je tuzio i u Sloveniji su dobili zabranu prodaje. E sad da li to ima pravno dejstvo i na ostatak sveta, ukljucujuci i nas, veliko je pitanje.
Da li je to i ovde slucaj, niti znam niti tvrdim, al dok se situacija malo ne rascisti ja bih se uzdrzao.
- kriviekser
- Pred-majstorsko zvanje
- Marko Enter
- Majstor majstora
- Marko Enter
- Majstor majstora
- kriviekser
- Pred-majstorsko zvanje
u pitanju je zeleni bosch, i na bateriji ima baterijska lampica koja baca snop na površinu koja se buši. Jel zna neko koji bi to model mogao biti...
Last edited by kriviekser on 23 Dec 2008 08:28, edited 1 time in total.
Pretpostavljam da je ovaj: http://www.bosch-do-it.rs/boptocs2-rs/P ... t_id=11833kriviekser wrote:u pitanju je zeleni bosch, i na bateriji ima baterijska lampica koja baca snop na površinu koja se buši. Jel zna neko koji bi to model mogao biti...
- kriviekser
- Pred-majstorsko zvanje
i ja mislim da je bosch zeleni bolji ,u krajnjem slucaju video sam skill 9,6 v dve baterije 4700 din mislim da ima u svakom boschovoj prodavnici.Za iskru eko mislim da je jedino ozbiljan onaj model sa cekicem 24v ili impaktom kako ga zovu ,ali on stoji 11290 din u merkuru.Za kineze i malezane,uvek rade pod kontrolom boscha ,ali sam ipak kupio skuplje svajcarca,jer modeli iz zapadne evrope su skuplji recimo za 20 do 30 eura.
Rad je molitva.