Ajd da pisemo O alatu ATLAS COPCO. Gde kupiti? Kakve su cene? Iskustva?
Mislim da je ovom lindovskom sve receno fotografijiama rasklopljenog frezera
Atlas Copco
Atlas Copco
Last edited by daleko on 12 Jan 2019 08:19, edited 1 time in total.
Ajd ti otvori novu temudaleko wrote:Ajd da pisemo O alatu ATLAS COPCO. Gde kupiti? Kakve su cene? Iskustva?
Mislim da je ovom lindovskom sve receno fotografijiama rasklopljenog frezera

O ovim lidovskim tek će da se još priča posebno kada ponedeljkom izađe novi katalog za ono što će se prodavati od četvrtka.
Evo nove teme.
Atlas Copco je svojevremeno vazio za jako ozbilljnu firmu, koja je pravila industrijski alat i masine. Mislimd a se time jos uvek bave.
Znaci robusno, kvalitetno i naravno skupo.
Nemoj me drzati za rec, nisam siguran da li se radilo bas o njima, ali cini mi se da je neko kupio pravo (u sustini vlasnik je preneo pravo na drugu svoju firmu) na ime da ga koristi za rucne el. alate. Naravno, cista Kina, bofl.
Klasicna eksploatacija imena.
Atlas Copco je svojevremeno vazio za jako ozbilljnu firmu, koja je pravila industrijski alat i masine. Mislimd a se time jos uvek bave.
Znaci robusno, kvalitetno i naravno skupo.
Nemoj me drzati za rec, nisam siguran da li se radilo bas o njima, ali cini mi se da je neko kupio pravo (u sustini vlasnik je preneo pravo na drugu svoju firmu) na ime da ga koristi za rucne el. alate. Naravno, cista Kina, bofl.
Klasicna eksploatacija imena.
Daleko, imam tu bušilicu sa slike.
I još tri-četiri akumulatorske šrafilice, keksaricu. Imao sam i ubodnu.
Kupovao sam samo polovne. Za servisom nisam imao potrebe.
Odličan alat.
Pored AEG i treći brend ima iste modele, Milwaukee. Takođe u vlasništvu Atalas Copco.
I još tri-četiri akumulatorske šrafilice, keksaricu. Imao sam i ubodnu.
Kupovao sam samo polovne. Za servisom nisam imao potrebe.
Odličan alat.
Pored AEG i treći brend ima iste modele, Milwaukee. Takođe u vlasništvu Atalas Copco.
Last edited by DataS on 19 Jan 2019 14:39, edited 1 time in total.