Idemo

Sve što sam do sada uzeo od alata u Lidlu pokazalo se odličnog kvaliteta u odnosu na cenu. Danas uzeh ovu glodalicu i usisvač, prošli put gomilu sitnog alata.

Glodalicu nisam probao, samo sam je izvadio iz kutije, na pogled odlično izgleda posebno što u kompletu ide set glodala. Za cenu od 4000 RSDrade031 wrote:Odlična tema da delimo iskustva i preporuke za ovaj veoma popularan alat. Pazario sam do sada dosta ručnog alata, veoma sam zadovoljan odnosom cene i kvaliteta. Å to se električnog alata tiče, juče sam kupio pomenutu glodalicu i usisivač.
Imam problem sa glodalicom. Veliki luft na vođicama, čak i kada se zabravi klacka 1-2mm. Kakva su vaša iskustva, ima li tog lufta ? Otišao bih da je zamenim, ali verujem da su sve rasprodate. Možda da je pošaljem u servis jer ima garanciju... Inače je sve super osim tog problema, žao mi da je vratim.
Å to se usisivača tiče, odličan je.
Glupo je porediti ovaj alat sa profi alatima. Jeftinije je od bilo kog hobi alata i obično se dobije bogat set alata uz svaku mašinu, što nije uobičajeno. Smatram da je za uloženi novac sasvim ok, naravno da nije za "ozbilju" upotrebu, odnosno za svaki dan.BR wrote:Sav tej alat iz Lidla je korsitan da kazes da imas alat. I tu je kraj. Za ozbiljnu upotrebu nije. Kada se sabere na kraju, ispadne skuplji nego ozbiljan alat koji maltene moze da se kupi za iste pare.
Upravo sam pogledao moju, nema nikavog lufta, deluje baš utegnutorade031 wrote:...
Imam problem sa glodalicom. Veliki luft na vođicama, čak i kada se zabravi klacka 1-2mm. Kakva su vaša iskustva, ima li tog lufta ? Otišao bih da je zamenim, ali verujem da su sve rasprodate. Možda da je pošaljem u servis jer ima garanciju... Inače je sve super osim tog problema, žao mi da je vratim.
.