Nedavno kupio https://www.verma.hr/fein-fmm-350-qsl.html
Znao sam i prije da je to dobra stvar, ali ne i da je tako dobra
Multitool
- Kole-Stolar
- Majstor majstora
Utori u gredama 10x12; rezanje viška navojne šipke, brušenja žbuke, rezanje izreza u iveralu, otvaranje rupa u leđima od lesonita, brušenje drva i medijapana u kutevima... Recentno: zna mi se dogoditi da trio maticu ne pozicioniram apsolutno točno. Problem rješavam vađenjem matice i bušenjem nove bušotine promjera 20 mm u koju umetnem komad štapa promjera 20 mm. Višak štapa nakon ljepljenja odrežem multitoolom. Nemjerljivo brže i preciznije nego ručnim alatom
ja sam kupio nedavno u lidlu, bio je za 30€.
super stvar. trebao mi je kada sam postavljao nekakav šank uz zid i bila je kutna lajsna na podu, označio sam di idu noge (jer su bile od iverala 38mm) i samo se lijepo izreže točno komadić koji treba, ovo se gurne do zida i super. ne mora se skidati cijela lajsna, kratiti, opet zabijati i slicno.
super stvar. trebao mi je kada sam postavljao nekakav šank uz zid i bila je kutna lajsna na podu, označio sam di idu noge (jer su bile od iverala 38mm) i samo se lijepo izreže točno komadić koji treba, ovo se gurne do zida i super. ne mora se skidati cijela lajsna, kratiti, opet zabijati i slicno.