Da, na taj sam mislio. Odnosno, na ovaj, čini mi se da ima podešavanje ugla, ali ne znam kakav imaju u radnji
https://www.wobyhaus.co.rs/ostali-pribo ... a-busilicu
Imam neki stalak sa volfkraftom na polugu, i tu nekad rupa ispadne "ok" a nekad izadje kod Smedereva.
Nadam se da ne beži više od milimetar ili malo preko na debljinu daske od cola, pod uslovom da je dobra bušilica i da je burgija koliko-toliko ok.. Zato što mi to u retkim slučajevima uspe i iz ruke. Sad, ne znam da li tražim mnogo.
Vodio sam se logikom da nemam 300+ evra za kvalitetniju stubnu, a ako one kineske stubne promašuju otprilike koliko i taj stalak, uzeću stalak.
Imam i glodalicu ali tu sam ograničen na 6 i 8mm i ne mogu krunaste.
Imam i bazu za čeonu brusilicu sa prihvatom od 43mm, pa sam mislio da dodam dole mdf i podebljam bazu ali joj je iskrivljena baza, konveksna je.
Još mi je palo na pamet da odem da mi iseku deblji šper, ako mašina seče precizno pod 90 svaki ugao, kupim klizače za kompjuterski sto za tastaturu pošto oni navodno nemaju lufta i od toga sam da zbudžim.
Ali ako je kod Mariceiivice završio u đubretu, verovatno taj njegov primerak je bacao malo više od onoga čemu se ja nadam.