Kao sto se i vidi na slikama stara je jako nema neke granicnike vodice no nekako sam s njom i uspevao pomocu sablona da radim al to je sve mucenje a i ona jadna polako sve vise i vise vibrira klizaci se izderali ma...nije ni bitno naradila se jako puno kod nas

ps.evo i slika

Sto znaci da je doslo vreme da se nabavlja nova pa s toga su mi potrebni vasi saveti

Evo ovako:
Moj izbor se sveo ili Makita PJ 7000 J ili Dewalt DW682K a boscha sam nekako odpisao, volim njiho alat ma da keksarica je dosta skuplja od navedenih a i ne deluje mi bas odradena kao ove dve.... sta je vase misljenje ?
(znam da ima i ovih jeftinih tipa einhell womax i slicno al ipak ne bih- ko sto volim da kazem nisam dovoljno bogat da kupujem jeftin alat

i jos jedno pitanje:
Posto se blizi sajam namestaja u BGu dali da cekam pa tamo da uzimam ? (ako ih uopste donose) i dal budu neki sajamski popusti mozda ?
Ili pak da sacekam mozda neku akciju u nekoj od radnji ? (pa da ostane kusur i da je na sajmu zalijemo

Iii joos samo jedno pitanjce

Jedino se neckam izmedu makite i dewalta iz razloga sto za makitu znam da imaju servis i delove kod nas aa kakva je situacija za dewalt ? ima li neki servis kod nas ?