Nabavih danas jos jednu novu *igracku* sebi
Kad sam razmatrao koju da nabavim vidao sam razne i bile su razne kombinacije i naletim na ovu do duse polovnu ali kad sam je video a jos i cuo kako radi nisam mnogo razmisljao
Masinica je skroz okej sve lepo radi jedini nedostatak je bio sto nema grafitnu plocu (ploca po kojoj smirgla klizi) jedino onu plocu ispod metalnu ima, no i taj problem je resen,grafitna ploca porucena pa samo sacekati da stigne
Kakva su vasa misljenja i iskustva (ako neko poseduje istu) o ovoj brusilici ?
ps evo i slike
Sve je moguce, za nemoguce treba malo vise vremena !
Super je za skidanje vece kolicine materijala, nesto finije nikad nisam radio sa njom, zna biti "agresivna". To sto se tice slajfarice uopste. Taj model, iskreno, nikad nisam ni vidio ali sa bosom ne mozes pogrijesiti
Znaci, sretno
sasasasa wrote:Super je za skidanje vece kolicine materijala, nesto finije nikad nisam radio sa njom, zna biti "agresivna". To sto se tice slajfarice uopste. Taj model, iskreno, nikad nisam ni vidio ali sa bosom ne mozes pogrijesiti
Znaci, sretno
Hvala hvala
Zato je i kupljena,da skine riseve od hoblovanja i malo uglaca povrsinu a posle zna se,vibraciona i brzi prsti
nazalost ona pravi risove ,moraces da ih vadis vibracionom .i pre je nekako za ravnanje povrsina a manje za uglacavanje
glatko mu nekako dodje grnulacije ... 150 vibraciona(a kod tresnje bogami i 180) ,pa sundjer 240 rucno
Ovu masinu imam dosta godina i stvarno nema zamerki do sada ali imam jedan problem. Kupio sam novu vrecu za prasinu ali masina ne usisava prasnu u vrecu vec svuda okolo. U cemu je problem.
Pazljivo je rastavi izduvaj ocisti ako nije nista crklo usisavace opet ko prvog dana
Ova moja usisava i baca prasinu ko luda samo da joj jos nabavim vrecu za prasinu i mogu u odelu da radim :happy:
Ja imam B&D, jos iz 80-tih.
Jednom mi se isto tako zacepio usis, pa je bilo "veselo", to jest prasincine u neopisivim kolicinama. Ovaj deo iza zadnjeg valjka, kod mene je plastican, i tu jos postoje (barem kod mene) neka rebra unutra. Tu se u nekom trenutku nakupilo dugackih vlakana (verovatno sam smirglao neku vlaznu dasku), tako da je zacepilo skroz.
E sad, koliko vidim kod tebe to malo drugacije izgleda, to jest taj deo je odliven zajedno sa kucistem. Trebalo bi da tom delu mozes da pridjes kada skines poklopac kaisa. Ako nije tu, onda je negde dublje unutra, tako da ce morati da padne temeljnije rasturanje.