triton
Koliko je to eurića?
Čini mi se da se takav isti uređaj prodaje i pod CMT router.
Čini mi se da se takav isti uređaj prodaje i pod CMT router.
danas ne radim ništa, jer jučer nisam radio ništa, ... pa nisam završio !! ><((((º>.
http://img108.mytextgraphics.com/blinki ... b4f7ee.gif
http://img108.mytextgraphics.com/blinki ... b4f7ee.gif
Meni je taj triton bio opcija, ali kada sam ga gledao, nije mogao da se uporedi sa Makito 2300FCX koju sam dobio za manje para od njega, posto je bila na akciji. Ni po cemu nije bio ni blizu. Utisak je bio da je to masina samo za sto, a ni tu nema prednosti.
Kod domaceg uvoznika cena je 580 eura.. Ako se ne varam.
Kod domaceg uvoznika cena je 580 eura.. Ako se ne varam.
Upravo sam proverio, trenutno je nesto jeftiniji nego sto je bila pre godinu dana, cena je 510 eura. Naravno, sa oznakom CMT, ali je to identicna masina. U svakom slucaju, nije dobar izbor za te pare. A i u Rusiji deru, u Nemackoj taj Triton kosta 290 eura. Za te pare vredi.
Makita je kostala manje i od te nazovi normalne cene od 385.. Trenutno je na najpovoljnijem mestu 490 Eura, a puna cena je 700 eura. Jedina prednost Tritona j sto moze da primi sire glodalo, koliko s secam, ali ako neko planira da radi sa glodalima preko 70mm u precniku, onda ni jedna glodalica nije pravi izbor, za to ima pametnijih masina.
Makita je kostala manje i od te nazovi normalne cene od 385.. Trenutno je na najpovoljnijem mestu 490 Eura, a puna cena je 700 eura. Jedina prednost Tritona j sto moze da primi sire glodalo, koliko s secam, ali ako neko planira da radi sa glodalima preko 70mm u precniku, onda ni jedna glodalica nije pravi izbor, za to ima pametnijih masina.
Ovde je makita 2300 isto 500 eura. Ja je koristim za ugradnju vrata. Posto ima hod po dubini 7 cm. A mafell mi je za sve ostalo. I vise mi dosadilo da. Skidam I stavljam u sto. Makita je svaki dan na terenu. Tako da triton zauzeo pocasno mesto u stolu. I dobro se bori sa glodalom od 55 mm za tablice. Inace u rusiji su cene alata cudne.
Npr. Stege irwin su jeftinije od wolfcrafta. Festoolova kolica sa cetiri ona njihova kofera su samo 120 eura, al je zato domino 1100 eura. Tako da mafell dd 40 ispade jeftiniji. On je 700 sa onim sinama. Prosle godine sam. U razmaku od mesec dana kupio dva gera bosch gcm 12 gdl I milwaukee ms 305 dB. I verovali ili. Ne. Bosch mi izaso skuplji sto je van pameti