Ma stavili su rezoluciju taman toliku da nemoze da se provali koji su brojevi u pitanju
Ajde to cu se snaci nekako, juce sam kupio klizace za kolica, moracu da modifikujem nosac glodalice jer nemam takvu kao njegova, moja je neka iskrina od pre 15ak god i malo je veca.
Kad smo vec kod tog lika je l zna neko domaci naziv za onaj super alat za cetvrtaste rupe, ono sto ima burgiju kroz sredinu a sa strane su dleta?
Salamon77 wrote:Ma stavili su rezoluciju taman toliku da nemoze da se provali koji su brojevi u pitanju
Ajde to cu se snaci nekako, juce sam kupio klizace za kolica, moracu da modifikujem nosac glodalice jer nemam takvu kao njegova, moja je neka iskrina od pre 15ak god i malo je veca.
Kad smo vec kod tog lika je l zna neko domaci naziv za onaj super alat za cetvrtaste rupe, ono sto ima burgiju kroz sredinu a sa strane su dleta?
Problem sa woodgear planovima, barem u Srbiji, nije toliko cena (posto 18$ i nije bas tako mnogo), vec nemogucnost placanja (ili barem nemogucnost iole jednostavnog placanja).
Podseticu vas da je na forumu zabranjen piratski sadrzaj (kao i linkovi ka njemu).
Sto se tice "burgija za cetvrtaste rupe", pisali smo o tome (viewtopic.php?id=1070&p=1). Tada niko nije uspeo da ih pronadje ovde. Mozda bi mogao ponovo da pozoves Dinako, da vidis jel sada mogu da naruce.