u ogromnoj sam nedoumici oko nabavka glodalice. Počeo sam prvo gledati crvenog Einhella RT-RO 55.
Ima li tko kakva iskustva sa tom glodalicom iz prve ruke? Znam da je riječ o Einhellu ali ipak...
Zatim sam vidio nekakvu Skil glodalicu koja nije puno skuplja od gorenavedenog Einhella, vrijedi li to čemu?
Najzad, vidio sam naravno i Bosch POF-1200 AE, za koju vjerujem da ćete mi ju sigurno preporučiti, ali ona mi je i financijski malo jači zalogaj.
Koristila bi se isključivo za hobi upotrebu i nebi nešto pretjerano puno radila. Kolika je objektivno razlika između Boscha i Skila? Pretpostavljam da Einhell nije baš u toj klasi, ali mi se niti on ne čini loš.
Također, trebao bi ger-pilu. tu nebi uzimao nešto preskupo, vidio sam za male pare Toolson u Bauhausu, ima li tko iskustva sa tom markom?
Ona mi je potrebna za rezukanje letvica i pokoje daščice, mooožda ponekad bi rezala nešto pod 45 stupnjeva

hvala unaprijed, pošto ovih dana mislim ići u kupovinu glodalice (možda već i sutra, napaljen sam jako :pucko: )