pozdrav Marko
U Nemackoj kosta 560 eura a kofer sa keksima 160 eura a glodala za njega 25 eura komadmbole wrote:ovde je ako se ne varam oko 700 i kusur Eur.
Gde god sam citao prikaz, hvalili su ga. Samo cena mu je bas otrovna.
Ovo je cesta pojava, i mislim da stvarno treba imati puno iskustva u koriscenju interneta da bi covek mogao realno da na njemu sagleda kvalitet bilo kog proizvoda pre nego sto "nasedne" i kupi ga (nebitno je da li su javni forumi u pitanju, proizvodjacki sajtovi ili casopisi)velja wrote:Ocigledan primer onog sto sam napisao je Marc Spagnuolo aka "Wood wisperer". Od prve epizode stalno prica o festool-u, samo njega koristi, stalno se vide kutije od tog alata, a onda, u jednoj epizodi, on na njihovom standu vrsi prezentaciju nekog alata. Malo cudna podudarnost?!........
Mark je dobio festool domino pre nego što je domino uopšte izašao na tržište, i to se može videti na nekim forumima koje on posećuje, kao i u blogovima koje je pisao. Inače, naravno da ga Festool prati i on predstavlja njih kao što neki drugi poznati stolari (govorim o usa) stoje ispred raznih firmi koje proizvode alate i ostalo. Ali, ono što sam hteo da da kažem jeste da tu nema podudarnosti, već čovek stvarno radi sa njima, i to nije skrivano.velja wrote:Ocigledan primer onog sto sam napisao je Marc Spagnuolo aka "Wood wisperer". Od prve epizode stalno prica o festool-u, samo njega koristi, stalno se vide kutije od tog alata, a onda, u jednoj epizodi, on na njihovom standu vrsi prezentaciju nekog alata. Malo cudna podudarnost?! Inace za sve ostalo se slazem sa mbole-tom.
DA! S ovim se slazem, jer se SAMO keksaricom (bez obzira ko je proizvodi) moze uraditi jos nekoliko operacija, ukljucujuci one za koje keksarica uopste nije namenjena... i naravno, pod uslovom da te operacije nekome mogu zatrebati... sto cesto jeste slucaj ako gledamo na ovu alatku iz naseg ugla... i bilo bi lepo da Festool DF500Q moze jos nesto da radi osim pripreme komada za lepljenje...zoranp wrote:..........
A kad cijenu kombinirke podijelimo s brojem mogućih operacija, odmah se vidi razlika u isplativosti naspram Dominu koji je u principu specijaliziran za svega par ograničenih radnji.
.......