E,a sada pitanje

Naime,imam 3 akku busilice,jedna je skroz nova marke Black&Decker od 14,4V,zatim Meister Craft od takodje 14,4V i ovu trecu-problematicnu Kumas od 7,2V.
Problem je u tome sto mi je kod Kumas-a crkla baterija.Imao sam isti problem i sa Maister-om ali sam na njoj sam promnjenio baterije koje sam ludom srecom jedva nabavio.Problem je nastao kada sam prije par dana htio da promjenim baterije i u ovoj drugoj busilici jer su mi ove koje sam nabavio bile velike i nisu mogle da stanu u kuciste.E,onda sam od brata (koji je uzgred fotograf),uzeo 8 Vartinih AA baterija od po 2200 ma/h i sve sam to lijepo napravio i spakovao.Kada sam stavio bateriju na punjac (originalni od 7,2V),i nakon 12h punjenja ubacio bateriju u busilicu radila je dosta sporije nego sto treba!?
Nakon toga sam stavio bateriju na punjac od 14,4V,punio je 1h,vratio u busilicu i radila je kao svajcarski sat,ali se punjac grejao malo vise nego sto treba!?
E,sad,nakon sto sam Vas ovoliko smorio,da pitam...Znaci,da li moze ta baterija od prakticno trenutnih 9,6V da naskodi punjacu ili obratno i da li postoji mogucnost da nekako pojacam njen originalni punjac od 7,2V za 2,4V,odnosno,9,6V?
Hvala Vam unaprijed i sve najbolje