zoranp wrote:Stavi sve u kutiju, odnesi u dućen gdje si kupio i neka ti zamjene. Obično to i naprave....
DA.. DA... ovo zaboravih!!!
Prvi ger cirkular koji sam kupio bio je Guede, malko jeftiniji od Womaxa, kada sam ga doneo kcui, videh da je kuciste motora naprslo... i to poprilicno.... u prodavnici nisam obracao paznju na to... oni su ga cak ukljucivali i zavrteli da provere da li "radi"... nista nisu primetili

Odmah sam se vratio u prodavnicu (WobyHaus), i trazio da mi zamene, poslovodja prodavnice je to ljubazno uradio, dok su se zaposleni neckali.... i postavljali svakojaka pitanja... sve cega su se mogli setiti...

zamenio sam ga za Womax, koji je "izgledao" kao "cvrsci"... uz doplatu... a on je imao, gore naveden, problem sa kocnicom... koji sam nekako resio... vec mi je bilo smaranje da vracam i njega... ali treba sve to vracati... NEMILOSRDNO!
Cini mi se da u Metrou postoji posebna prostorija za reklamacije... i cini mi se da sam tamo video nekoliko kutija sa raznoraznim elektricnim alatima... poznatih nam "proizvodjaca"
p.s. Ne pokusavajte da kupujete jeftin elektricni alat
za firmu (preko ziro racuna) u WobyHaus, onda vam ne daju garanciju od godinu dana... posto taj alat svrstavaju u amaterski i garanciju dobijate samo ako ga kupujete za kesh, licno...