Kekserica Makita - iskustva?
Kekserica Makita - iskustva?
Ima li tko iskustva s Makitinom keksericom?
Kakva je preciznost?
Imam je priliku kupiti na akciji za 270 eura, a inače košta 400.
Kakva je preciznost?
Imam je priliku kupiti na akciji za 270 eura, a inače košta 400.
Bok
Zorane ja sam bas jucer uzeo novu makitu za 2400 kn sa kutijom keksa,vec imam makitu nekih par god. i mogu ti reci da radi odlicno i sto se tice preciznosti i svega ostalog
Zorane ja sam bas jucer uzeo novu makitu za 2400 kn sa kutijom keksa,vec imam makitu nekih par god. i mogu ti reci da radi odlicno i sto se tice preciznosti i svega ostalog
Last edited by matrix on 15 Feb 2008 07:42, edited 1 time in total.
- Marko Enter
- Majstor majstora
Zorane nijedan makitin alat nije los pa kao ni kekserica, moj cale vec godinama koristi makitin alat i zadovoljan je a i poznajem dosta ljudi koji imaju makita alat i niko se nije zalio , jednom je bila neka proizvodnja znam iz kine i samo su one malo zabusivale, ali ako pise Made in Japan nema sta da brines.
pozdrav Marko
pozdrav Marko
Bez znanja nema zanata 

Danas ujutro sam otvorio temu, a poslije podne mi je zakašljala i riknula einhelova kekserica. Iako bi radije da se to desilo tjedan dana kasnije kada bih isporučio kuhinju koju sam započeo, pa bih uštedio nešto para, jer bih kupio ovu akcijsku u SCH. Ovako sam bio prisiljen uzeti na rate, pa će me koštati punu cijenu. Ali posao ne može čekati jer ću izgubiti mnogo više nego što bih uštedio.
Očito je ovo djubre od einhela naslutilo da joj se bliži reciklaža, pa mi je odlučilo napakostiti tako što se pokvarila prije vremena.
Otišao joj prijenos. Još uvijek buši, ali škrguta, struže i trza u ruci, što nije baš ugodno kad znaš da rotirajući nož nemaš pod kontrolom.
Iako sam se namjerio na DeWalt, za kojeg kažu da je bolji po performansama od Makite, uzet ću ipak Makitu, jer nju mogu podići već danas, a isto tako sam malo gledao performanse i mogućnosti Makite koja je predvidjena i za izradu nutova, tako da sigurno neću biti nezadovoljan. Uostalom, kako Marko kaže, kod Makite nemožeš fulat.
Još kad mi je jedan stolar koji radi s njome rekao kako njome jednom rukom udara po hrastovini, nema više dileme.
Očito je ovo djubre od einhela naslutilo da joj se bliži reciklaža, pa mi je odlučilo napakostiti tako što se pokvarila prije vremena.

Iako sam se namjerio na DeWalt, za kojeg kažu da je bolji po performansama od Makite, uzet ću ipak Makitu, jer nju mogu podići već danas, a isto tako sam malo gledao performanse i mogućnosti Makite koja je predvidjena i za izradu nutova, tako da sigurno neću biti nezadovoljan. Uostalom, kako Marko kaže, kod Makite nemožeš fulat.
Još kad mi je jedan stolar koji radi s njome rekao kako njome jednom rukom udara po hrastovini, nema više dileme.
- Marko Enter
- Majstor majstora
Nek te srećno i dugovečno služi nova mašina, a kad dođeš do para da odradimo akciju kupovine onih silnih Dewalt kekserica:lol:
A i nemoj se ljititi na Einhella pa ljudski te poslužio zar ne ?
A i nemoj se ljititi na Einhella pa ljudski te poslužio zar ne ?
Last edited by Misko on 16 Feb 2008 12:25, edited 1 time in total.
Evo nova mašina je u radionici.
Čak je i moja žena oduševljena kupovinom, što mi je čak malo i čudno. Očito je kupila nove cipele za koje mi nije rekla.
Isprobao sam je na brzinu na nekim ostacima, ali koliko sam primjetio, ulazi i u iveral i bukovinu ko od šale i radi lijepi nut sa čistim rezom.
Ma isprobao bih ja nju i već danas na novoj kuhinji, ali sam išao po nju s prijateljem, pa smo morali proslaviti i krstiti novi stroj kako bi dobro radio i tako malo po malo, pa su došli još neki ljudi i fino sam se nacvrcao.
Boggy, ako trebaš dijelove, pošaljem ti svoje dvije einhelice, za koje moram reći da su se otplatile i napatile, ali više nisu mogle izdržati taj režim rada. Izmedju 1000 i 2000 keksi mjesečno za njih je ipak malo prezahtjevan posao.
Čak je i moja žena oduševljena kupovinom, što mi je čak malo i čudno. Očito je kupila nove cipele za koje mi nije rekla.

Isprobao sam je na brzinu na nekim ostacima, ali koliko sam primjetio, ulazi i u iveral i bukovinu ko od šale i radi lijepi nut sa čistim rezom.
Ma isprobao bih ja nju i već danas na novoj kuhinji, ali sam išao po nju s prijateljem, pa smo morali proslaviti i krstiti novi stroj kako bi dobro radio i tako malo po malo, pa su došli još neki ljudi i fino sam se nacvrcao.

Boggy, ako trebaš dijelove, pošaljem ti svoje dvije einhelice, za koje moram reći da su se otplatile i napatile, ali više nisu mogle izdržati taj režim rada. Izmedju 1000 i 2000 keksi mjesečno za njih je ipak malo prezahtjevan posao.
Hvala Zorane, kao da si mi poslao...zoranp wrote:....

Ako meni ova moja rikne... a planiram joj samo 300 keksanja u prvom poslu... onda cu joj ipak raditi upgrade na Womax