Stubna bušilica!
Stubna bušilica!
Interesuje me profesionalna stubna bušilica koja ima hod bušenja barem 10cm.
Pogledaj ovde
http://www.jettools.com/eu/fertigung/en ... illing.htm
Da ne bih otvarao novu temu ja bih da nesto pitam
Pre dve nedelje sam kupio stubnu busilicu (ne Jet ) ali stezna glava nije bila montirana na osovinu (konusni sistem nema srafa unutar glave) Nekako sam je namontirao (nabio) ali nije u centru .
Dali neko zna kako da se centriraju stezne glave ?
http://www.jettools.com/eu/fertigung/en ... illing.htm
Da ne bih otvarao novu temu ja bih da nesto pitam
Pre dve nedelje sam kupio stubnu busilicu (ne Jet ) ali stezna glava nije bila montirana na osovinu (konusni sistem nema srafa unutar glave) Nekako sam je namontirao (nabio) ali nije u centru .
Dali neko zna kako da se centriraju stezne glave ?
trebalo bi ali nije . Sa burgijom 4mm pravi rupu od 4.1mm a sa 8mm rupa je 8.2mm, Kad stavim burgiju za drvo one sa spicom na prazno spic pravi krug, a kad udje u drvo onda se malo smiri.
Sto se marke tice Raider-prc http://www.raider.bg/index.php?p=5&cat=9&id=6
Sto se marke tice Raider-prc http://www.raider.bg/index.php?p=5&cat=9&id=6
Ne znam kakva ti je prihvatna caura sa morze konusom. Imas dve vrste one koje imaju sa obe strane morze konus i one koje imaju sa jedne strane konus a sa druge strane navoj i u sredini ima jos obicno m5 navoj unura za dotezanje vijkom da se ne odvrne futer kad ide u suprotnu stranu. E sad ako imas konus sa obe strane proveri da nisu smirglani konusi ili zaderani pa ne mogu tacno da sednu. Ako je to u redu proveri bacanje konusa veceg prvo pa manjeg, obicno manji bude deformisan ako je futer bio napregnut pa ga deformisao ili je tuceno po futeru. Naravno futer mora biti skinut da bi mogao meriti bacanja. Zatim moze biti prljavstine u vratu busilice pa se skine vrat i potopi u benzin da se otpusti jer ta prljavstina bude tvrda kao beton od nabijanja konusa. Ako je navoj na kraju to ces tesko popraviti jer se deformise i vuce u stranu. Tada je najbolje kupiti drugu cauru. Dabi bio siguran da nije navoj futera u pitanju isti zavrni negde kod nekog gde ne baca caura jer moze biti ido navoja u futeru.
Ko ne zna da ne zna bezi od njega!
Postovani runeru
Masinica je ganc nova probusio sam 8 rupa tako nema nikakve prljavstine. Osovina je okrugla i nema rupe za sraf, Ima lufte na navoju koji steze glavu i ne mogu nikako da je dotegnem posto kljuc koji ide uz busilicu je za "dva broja"
manji. Mozda je ovo problem
Mislim da je najbolje da je izvadim i da probam sa samosteznom glavom i svakako da proverim osovinu - mozda ona baca.
Preporuka svima koji misle da kupe stubnu busilicu.
-Potrazite modele kod koji se radna ploca podize na mehanizam a ne kao ova moja
Masinica je ganc nova probusio sam 8 rupa tako nema nikakve prljavstine. Osovina je okrugla i nema rupe za sraf, Ima lufte na navoju koji steze glavu i ne mogu nikako da je dotegnem posto kljuc koji ide uz busilicu je za "dva broja"

Mislim da je najbolje da je izvadim i da probam sa samosteznom glavom i svakako da proverim osovinu - mozda ona baca.
Preporuka svima koji misle da kupe stubnu busilicu.
-Potrazite modele kod koji se radna ploca podize na mehanizam a ne kao ova moja
ako hoces moj savet kupi masinski futer(bez kljuca)ili zameni komplet busilicu dok ne bude kako treba(otvaraj u radnji i isprobavaj sve i jednu dok ne baca)tako ja radim(ako kupujem nekvalitetan i neproveren alat):/dikar wrote:skinuo sam glavu, a osovina ima rupu za sraf
pozdrav!!!
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Vidi jednu stvar znam koja je to busilica. To su ove sad koje prodaju u raznim varijantama. Obicno na njima je lose rezan navoj. Skini vreteniste i odnesi kod nekog dobrog strugara. Neka vidi da odsece taj navoj i probusi rupu u vretenistu sa zabusivanjem zbog vodjenja. Videces koliko imas zida u vretenistu pa prema njemu urezite drugi navoj. Zatim napravite reducir cauru sa dve strane navojem. Ali prvo narezi jednu stranu i to onu koja ulazi u vreteniste t.j. u onaj navoj koji ste rezali. Drugu stranu ostavite sa milimetrom dodatka koji kad zavrnes u vreteniste i to vreteniste stegnes u strug i proveris bacanje u paknama na strugu ako treba iscentrirajte da ne baca vise od pet stotih, ostruzes taj milimetar i pazljivo narezes navoj obvezno ostrom nareznicom za navoj mislim da je to tri osmine ili pola cola navoj na futeru pise na njemu. Ne zaboravi da moras napraviti fazetu od milimtera na koju leze futer a to ti je jako vazno jer to u stvari centrira futer na navoju. Kad pogledas unutar futera vidces jedan mali ajnzac koji je tacnog precnika i on uvodi futer da bude tacan. Znaci kad navrnes futer on mora sesti na taj fi da bi lezao tacno.
Pozdrav!
Pozdrav!
Ko ne zna da ne zna bezi od njega!
kakav je taj masinski futer?
Inace tesko da zamenim celu busilicu posto u gradu je bila samo jedna koju sam kupio.
Obisao sam par radnji i od steznih glava nasao sam jedino sa navojem.
Bice da je problem sa steznom glavom, u svim radnjama sam probao i kluceve nijedan nije hvatao na zube stezne glave.
Sam stezni deo glave ima hod od 1mm gore-dole i valjda zbog toga ne moze da stegne burgiju
Cekam onog prijatelja bravara da pogleda
Hvala svima
Inace tesko da zamenim celu busilicu posto u gradu je bila samo jedna koju sam kupio.
Obisao sam par radnji i od steznih glava nasao sam jedino sa navojem.
Bice da je problem sa steznom glavom, u svim radnjama sam probao i kluceve nijedan nije hvatao na zube stezne glave.
Sam stezni deo glave ima hod od 1mm gore-dole i valjda zbog toga ne moze da stegne burgiju
Cekam onog prijatelja bravara da pogleda
Hvala svima
Last edited by dikar on 13 Sep 2010 20:45, edited 1 time in total.
Na osovini futera nemam navoj, postoji samo konus, a u centru osovine ima navoj M4 ili M5. Glava ima konus ali nema sraf
Inace sa Raiderom nikad nisam imao problema. Bio je jeftin i kvalitetan alat ranije, e sad sam promenio misljenje. Pre stubne busilice sam kupio el busilicu od 910w. Motor joj je radio kao singerica i nije bio mnogo glasan. E sad sledi ono ALI kod busenje metala sama je prebacivala na vibrator. Vratio sam je u servis i posle nedelju dana sam je opet dobio. Motor vise nije radio kao singerica, nesto je zapinjalo unutra, E ovu sam vratio prodavcu i zamenio za stubnu busilicu
Inace sa Raiderom nikad nisam imao problema. Bio je jeftin i kvalitetan alat ranije, e sad sam promenio misljenje. Pre stubne busilice sam kupio el busilicu od 910w. Motor joj je radio kao singerica i nije bio mnogo glasan. E sad sledi ono ALI kod busenje metala sama je prebacivala na vibrator. Vratio sam je u servis i posle nedelju dana sam je opet dobio. Motor vise nije radio kao singerica, nesto je zapinjalo unutra, E ovu sam vratio prodavcu i zamenio za stubnu busilicu
Last edited by dikar on 13 Sep 2010 22:26, edited 1 time in total.
bio je bravar i njegova preporuka je taj masinski futer po mogucnosti kao singerov futer
Kod "starog" futera ima previse lufte, a zubi kluca jedva dohvataju zube stezne glave.
Hvala svima
Kod "starog" futera ima previse lufte, a zubi kluca jedva dohvataju zube stezne glave.
Hvala svima
Last edited by dikar on 13 Sep 2010 22:27, edited 1 time in total.
Konus na samoj glavi je B16 (vidi se na slici, lepo pise na njojsinger wrote:konus je mk2 i samo se "nabija" u busilicu.

Konus MK2 je obicno na samoj busilici, a onda dodje adapter MK2-B16
Stezne glave za busilice imaju najcesce konuse B12 i B16.
Dikar, ajde pre nego sto krenemo u prepravljanje, jedno glupavo pitanje. Jel si lepo odmastio i ocistio sve delove? Znaci leziste konusa u busilici, adapter, leziste u steznoj glavi?
Ne uspevam lepo da vidim, ali cini mi se da ova varijanta ima konus B16 (muski) direktno na osovini. Znaci nema MK zenski konus na osovini u koji ide adapter, pa onda na adapter glava, vec glava ide direktno na osovinu.
Glave koje su dolazile uz ovakve busilice (evo mi je jedna takva u sobi), su katastrofalne. Nazalost masinska glava nece resiti sve probleme. Naime busilica ima dosta lufta u vertikalnoj vodjici (ona siroka cevka koja ide gore dole kada okreces rucku). Posto je masinska glava dosta duza (skoro duplo) od obicne sa kljucem, taj luft je izrazeniji.
Ja sam napravio neko "poluresenje", tako sto sam spreda na kucistu probusio rupu, u nju urezao navoj, i jednim srafom od klizne bronze, pritegao tu vodjicu da ne klima (odnosno da klima manje). Sraf se fiksira kontramaticom, tako da ne pritiska previse. Trebalo je pre toga skinuti vodjicu, i proterati je kroz strug, skinuti jako malo, odnosno samo poravnati grube tragove fabricke obrade, i lepo posle ispolirati, kako bi taj sraf glatko klizio.