Pristojna brusilica za ne tako velike pare
Pristojna brusilica za ne tako velike pare
Videh veceras u Merkuru malu ugaonu brusilicu (fi 125mm), plavi Bosch, 720W za nekih 6300 din. Cini mi se da je model GWS 7-125 profesional, ali nisam bas 100% siguran (kad ne zapisem).
Cini mi se da je to odlicna cena. Verovatno je neka akcija u pitanju.
Ja sam pazario na najlonu novu druže 3500 din 125 mala a 1400w !! ima i potenciomer na kraju ubrzavaš kolko ti hoćeš ! Pro plavi bosch kick stop i ostala sranja , prošle nedelje bilo je baš puno brusilica na pijaci video sam jednu hitačijev malo rabljena za tri soma a ovu što sam pazario to su neki provukli karticu negde pa je pala za tu lovu inače 11500 je njena cena bila sada je i još jeftinije a to za tu je puno love brate traži samo jači kvalitet i naćićeš svega ima u vreme bezparice sretno
Dva put zine , a tri put slaže
Ima na najlonu svega al ko ti garantuje da će raditi?! Ovako za 6300 pa još recimo na čekove u 3 il 4 rate ni ne oseti čovek, a da ne pominjem garanciju 
Evo ja baš jutros bio u Woby-ju NS i reko momku da skloni poslednji primerak Metabo ekscentar brusilice, cena 6500 (4 čeka) i 3 god garancije pa kad završim poso odo da brusim...
pozdrav.

Evo ja baš jutros bio u Woby-ju NS i reko momku da skloni poslednji primerak Metabo ekscentar brusilice, cena 6500 (4 čeka) i 3 god garancije pa kad završim poso odo da brusim...
pozdrav.
Last edited by bozama on 06 Aug 2010 08:55, edited 1 time in total.
Ima i 7-125. Nov model.DEJANP wrote:Bole ima 6-115 ili 8-115 a od fi 125 ima 11-125 14-125 ili 15-125.
U svakom slucaju dobra cena
http://www.bosch-pt.com.hr/boptocs2-hr/ ... t_id=24125
Vidis i ja sam pazario jednu slicnu, doduse Metabovu, sa skoro identicnim karakteristikama (ima jos par zezalica koje bosch nema), pre nekih 7-8 godina. Samo tada je kostala 500 DEM.MapleMan wrote:Ja sam pazario na najlonu novu druže 3500 din 125 mala a 1400w !! ima i potenciomer na kraju ubrzavaš kolko ti hoćeš ! Pro plavi bosch kick stop...
Ne nisam je kupio na najlonu/buvljaku

Roba koja je "pala s kamiona", naravno uvek ima nisku cenu. Al ima i visoki rizik.
Pa ko voli...
Moja je 14-125 vidi garancija je bila ispisana da ne poveruješ ! 18 mart 2008 kupljena u cvijićevoj ulici prodavnica držala bosch-ove alate ja kad sam je uzo na jacpi od ganaca bilo je tako neko ovo vreme avg-sept. prošle god. I kad sam prošo pored radnje jednom video sam da je zatvorena !! A što se tiče tog metaba u woby-u to je neko od nas ovde na forumu izneo tu informaciju povodom još pre 3-4 mesec. da je Metabo izgubio licencu i da su zato na sniženju alati 15% ja sam gledo i bio skoro do wobyhausa zna šta je otišlo od robe jer povremeno kupujem repro materijali a i četkice sam kupovao jer su kvalitetne kod njih. bio je frezer metabov na sniže. 33800 mislim a otišo je za 27 ili 28 soma sve što prodaju nema više na polici od metaba mada i to je sve puno para i što oni drže na sniženju jer izgleda da su Metaba pazarili neki žuti 100%. I pojaviće se neko i popazariti sve što imaju na lageru naveliko i to će onda ići za male pare ko što je i meni uleteo taj bosch tako i metabo brate negine mu pijaca pazi evo danaske ko što bi seljaci rekli idem na najlon i naleteću na dosta stvari 100% i treba znati kupovati ja kad nešto pazarim polovno to brate mora da bude moja cena a ne njegova a svi viču i traže pare Eee racku pa packu taj sav alat ništa nevredi da se razumemo al ja volim recimo i da rasklopim ako treba kućište i vidim i probam dali vredi nešto uopšte jer znaju da neće prodati uopšte , mala taktika iz moje škole sa pijace gledaš prvo aku bušilice (svi ih oni prvo napune do jaja i spreme ) da su pored neke robe gde su frezeri kružne brusilice .... malo se sprijateljiš pitaš za cenu pohvališ mu cenu alat nebitno mamu tatu nije bitno jel e onda se baciš na ono što te interesuje zatežeš mu cenu ne puno malo onda si mu prihvatljiv da te ubedi ? Hmm onda kreneš da vadiš lovu !! Natežeš se za recimo 500 do 1000 i kad se upeca onda ga oladiš da sem što nisi probao alat dali radi ( mislim na struju ) ti želiš i da vidiš kakav je unutra počinješ da sumnjaš recimo pa mu objašnjavaš nešto i sve je stvar u lovi i ubeđivanju dođe uvek do te situacije da je ko nova a polovna je mašina ! To će ti svaki reći !? Kad dođe onaj momenat nema ščim sada evo da je rasklopi da ti pokažem da je sve ko novo ti upotrebiš akciju Aku bušilica tu pored tezge Ej druže može da odvrnemo par šrafića samo nešto
Hvala E tu je momenat da znaš na čemu si A ne kad dođeš kući pa vidiš šta si pazario Al onda bude kasno !!
Hvala E tu je momenat da znaš na čemu si A ne kad dođeš kući pa vidiš šta si pazario Al onda bude kasno !!
Last edited by MapleMan on 08 Aug 2010 09:10, edited 1 time in total.
Eto juče pao Einhell frezer za 25 eura 1200wat ganc nov!! tražio 50 pa vredi 40 aj mož za 30 ne ispod 35 probali ga neće da pali !! HA haha kuku lele radi radi znaš druže vadio se lik i na kraju ja 20 on 25 i eto bila je njegova cena hehehehehe !! sramota me bilo da mu nedam 25 eura Došo kući 4 šrafa odvrno na kućištu glave skinula se papučica sa četkice perfektno radi sve 7 brzina ništa do sada nisam imo od einhell-a moram je pohvaliti 8 i 6 su čaure i pre sat sam je probo malo sam obaro ivice na 5 cm čamovoj dasci do jaja ima snage sasvim dovoljno Pozz .
Izvini Mbole nisam znao ali mi je danas jedan prodavac rekao o čemu se radi inače čovek drži prodavnicu samo Hitaci-jevog alata ,baš sam čuo isto ovo što i ti kažeš neki direktor je u pitanju !! ?? Pozz
Uff i da dodam 5950 Hitachi-jeva brusilica Radnja "Edison-Yu" Bore Prodanovića ulica www.hitachialati.rs Bosch je racku
naspram hitachi-ja jednostavno postoje ljudi koji kupuju samo bosch isto kao i ljudi koji kupuju golfa ?? folkcwagen !! i ništa drugo !!
:lol: (Žalosno je biti ograničen)
Izvini Mbole nisam znao ali mi je danas jedan prodavac rekao o čemu se radi inače čovek drži prodavnicu samo Hitaci-jevog alata ,baš sam čuo isto ovo što i ti kažeš neki direktor je u pitanju !! ?? Pozz
Uff i da dodam 5950 Hitachi-jeva brusilica Radnja "Edison-Yu" Bore Prodanovića ulica www.hitachialati.rs Bosch je racku

Last edited by MapleMan on 09 Aug 2010 18:09, edited 1 time in total.
Druže može nema frke ali inače ako živiš u kući ?!! Prvo uloži u čuvara !!Nikola wrote:Trabao sam ja na tu pijacu da svratim da vidim da nisu tamo oni sto su mi maknuli ubodnu i srafilicu, pa da im malo obaram cenu!

URL=http://imagefra.me/]

On čuva alat pa ti vidi šta ti pričam

I ja sam o njoj razmisljao kao drugoj masini,ali kada sam video da je plastika kod prikljucnog kabla (tj. proreza za vazduh) mekana kao puter i savija se pod prstima odustao sam.Nije mi se ni dopalo sistem kako se "kaci" prekidac, deluje mi ne sigurno....mbole wrote:Videh veceras u Merkuru malu ugaonu brusilicu (fi 125mm), plavi Bosch, 720W za nekih 6300 din. Cini mi se da je model GWS 7-125 profesional, ali nisam bas 100% siguran (kad ne zapisem).
U principu i ja sam u dilemi u toj jeftinijoj klasi, preterali su ga vala bas kada je ta plastika u pitanju.Nikada nigde ni na jednoj masini toliko gibanje nisam primetio.
To kada je najlon u pitanju, ne znam sta bi rekao.
Ima jako puno neverovatno dobrih kineskih kopija plavog boscha recimo 2-26 busilica nova iz "Nemacke" za 120 evra.
U prodavnici 200 i kusur...
Primetio sam po nijansu losijem fontu Made in Germany i spojevi nisu bili bas idealni (reda velicine 1/3mm-sto se primeti) toga kod Boscha nema..
U sutini razocarao sam se sto se tice Bubanj potoka, mnogo je toga bilo vise pre.Sada se mahom nesto vrti iz auto programa, izandjale polovadezi svuda (koja se kupuje preko eBay-a za par evra), generalno me dosta podseca na ciganiju izpod mosta kod NBGD pijace.
Iskreno, nisam je zagledao. Ustvari nisam je ni video van kutije.
Meni na nasem trzistu strasno fali neka "srednje klasa", a imam utisak da se ovo bas tu uklapa (barem po ceni).
Znaci ne nesto za 25 evra, ali ne ni nesto od 250, vec "nesto izmedju". Ne vrhunski alat, ali ne ni djubre.
Doduse i srednju klasu gradjana imamo samo u tragovima, pa verovatno zato nemamo ni srednju klasu alata.
Meni na nasem trzistu strasno fali neka "srednje klasa", a imam utisak da se ovo bas tu uklapa (barem po ceni).
Znaci ne nesto za 25 evra, ali ne ni nesto od 250, vec "nesto izmedju". Ne vrhunski alat, ali ne ni djubre.
Doduse i srednju klasu gradjana imamo samo u tragovima, pa verovatno zato nemamo ni srednju klasu alata.