Gledao sam i probao radne firme... Mikita ,Dw, festool... i nekako mi najozbiljnije delovao fein. Muslim da nisam pogresio. Odlicna stvar koristio sam i ranije. Makita pokisla a Bosch jednostavno prestao da radi.
Ja imam takav već dugo ali nakon njega sam kupio i Dewalt ali na baterije.... Od tada Fein niti jednom nisam uzeo u ruke.
Fein je bolji od Dewalta ali ti alati se koriste za sitne gluposti i prednost rada bez kabela je meni najvažnija.
A ja specijalno kupio na struju. Makita bila na baterije., Bosch na struju, I da AEG na baterije bio carstvo im nebesko. Fein sam izabrao zbog kvaliteta reznog alata, a i vec radi po nekoliko sati dnevno. Ozbiljan posao ga ceka
Last edited by daleko on 12 Aug 2018 19:08, edited 1 time in total.
daleko wrote:A ja specijalno kupio na struju. Makita bila na baterije., Bosch na struju, I da AEG na baterije bio carstvo im nebesko. Fein sam izabrao zbog kvaliteta reznog alata, a i vec radi po nekoliko sati dnevno. Ozbiljan posao ga ceka
Ako je tako onda druga priča, Fein u radu daleko najmanje vibrira....
Najugodnijih je za dulji rad....
Last edited by tomislavm on 13 Aug 2018 08:25, edited 1 time in total.
Jel to MultiMaster? Uzeo i ja prije 2 dana. Tek ga upalio, nisam još isprobao.
Inaće, to je moj prvi multitool. Ali gdje god sam čitao, svi hvale taj Fein i baš taj model. Upravo zbog dovoljne snage, kvalitete i izrazito male vibracije.!