kupovina u inozemstvu

Rad sa rucnim i stonim električnim alatima, iskustva
ST STOLAR
Majstor stolar

Post by ST STOLAR »

Prije nekoliko godina je u hrvatskoj pevec imao ovu mini debljaču kao na slici u prodaji, poznam jednog što je kupio i rekao je da je stroj odličan za tu cijenu,bila je oko 200e. Naravno tip je amater i koristio ju je povremeno.
drjackas
Majstor početnik

Post by drjackas »

e hvala. jesete 200e. I meni se cini, narocito sto prima 300 mm. a i snaga nije zanemarljiva. :)
ikim
Majstor početnik

Post by ikim »

Za te pare se sigurno isplati, ja imam mali stabilni cirkular njihove proizvodnje koji mi služi kao pomoć na terenu i odlično radi.
sposobni@amater
Šegrt

Post by sposobni@amater »

Pozdrav majstori! interesuje me frezer za drvo, konkretno ovaj
http://www.kityuk.com/kity429.html
Jel moze neko malo objasnjenje o cemu se radi i moze li negde kod nas da se kupi, a ako nemoze na koji nacin mogu da ga nabavim?
Hvala
Nikolasd
Majstor početnik

Post by Nikolasd »

drjackas wrote:Mislim da ovo moze da se uklopi u ovu temu. :)
Sta mislite o ovoj masini? S obzirom na cenu ne verujem da nesto jeftinije moze da se nadje, naravno za hobiste. Cija je ovo firma, jel ima neko iskustva sa njenim proizvodima?

[url]http://www.stolarskaradionica.com/forum/uploads/thumbs/2144_untitled.jpg[/url]
Ovaj diht (gmh 2000 ) je super , i nije skup , ali više nema distributera u Srbiji kod koga može da se naruči , pošto Womax (Woby haus) više ne uvozi Güde . Woby haus ima na lageru još nešto Güde mašina koje nije prodao.
Kontaktirao sam Güde mailom i odgovorili su mi da u Hrvackoj može da se kupuju njihove mašine , prodaje u Srbiji nema , barem za sada....
Last edited by Nikolasd on 27 Feb 2011 22:38, edited 1 time in total.
Post Reply