izmeri duzinu remenice+izbroj broj zuba... i googlaj pk..broj zuba ...duzina remenice naci ces je na ebay, aliexpres...ili amazon(inace sa njim sam imao jake zezancije...tu negde je i ebay prema juznom balkanu...zaobilazim ih vec 2 godine)
--------------------------- spojene poruke
inace od pre godinu dana nije ni aliexpres "nezan" sa shipingom
singer wrote: ↑31 Dec 2021 16:38
To su jednokratne masine ,u smislu kad crkne nesto malo vece-ide u kantu....
generalno ne postoji mashina koja se ne moze popraviti,,,,,ako imas rezervnih delova...pre 3-4 godine gledao sam Festo cirkular ...cena sitnica...samo sto je trokirao na rucno pomeranje kruznog lista...zupcanik na izmenjacu brzine od 27.000 na 4.500 o/min su bili "pojedeni" ..opravka sistema
(lezaj+prenosnik+telo izmenjivaca = sitnica 220 evra+shiping ..... pa za 220 evra mogu u makedoniji kupiti 2 cirkulara snage od 1800-2000w sa listovima od 210-230mm na 90 stepeni seku 73-75mm.,..ovo ti dogje kao za 5 kila eura kupis mecku pulman 500 i kad se pokvari trazis rezervni deo u prodavnici po ceni Z 101? pre 2 godine imao sam priliku da kupim Phaetona za 7000 eura ...od okativno staklo na zadnjem levom zmigavcu slomljeno (pola stopa..i malo udubljenenje na karoseriji) cena opravke...nema staklo..samo celo stop svetlo sa zmigavcem cena ..880 evra
inace tacno Parkside..tj Lidl nema servis+rezervne delove, ako se pokvari iu roku od 3 godine iii cuvate fiskalni racun vratice vam novac..Po ceni za koju prodaju alat ne isplati se se da drze servisnu mrezu