Koji ger koristite

Rad sa rucnim i stonim električnim alatima, iskustva
sloba10
Majstor majstora

Post by sloba10 »

Пошто је глодало које сам купио у Руми на вашару показало да је криво кад сам га ставио у глодалицу позвао сам газдарицу и она ми је пре 15 дана потврдила да је продавница на тојадреси.
Ако је она мене слагала онда сам и ја слагао
Дођох, видех, побледех
branimir
Majstor majstora

Post by branimir »

Pre mesec dana sam pazario kod njih na najlonu i rekli su da nisu menjali adresu.
To sam ih pitao jer je Javorko pisao da su menjali adresu.
MapleMan
Majstor majstora

Post by MapleMan »

Pa moguće da ,samo ja se sećam radnje gde je bila ali stvarno sam išao peške i tražio radnju i nije je bilo osim aku su u kući iza ali lokal je mesara ?? heb em li ga !! Moguće !!
Dva put zine , a tri put slaže
A64
Brzi dodavač alata

Post by A64 »

Pre nekoliko dana naleteh na polovan ger T84 felisatti i kupih ga za 80E. Mašina je u ispravnom stanju, ima asinhroni motor i orginal testeru od 250mm.Nedostaje firung na gornjoj ploči cikulara i još nekih sitnica, ali je funkcionalno ispravan.Pošto sam početnik u radu sa drvetom (hobi pčelarstvo), pitam iskusne majstore vredi li ovo uloženih para? Ja do sada nisam čuo da postoje felistti alati, ali vidim na netu da je to izgleda dobar profi alat. Smatram da je bolji od ovi hobi verzija što se kod nas nude za 4-5 hilada dinara, jer da nisam tako računao ne bih ga ni kupio. Å ta mislite o ovome, i vaša iskustva sa felisatti alatom ako ih imate?
Sasa
Moderator
Moderator

Post by Sasa »

Mislis na ovakav

Image

To je bolji profesionalni alat, prodaje ga filos Cacak pa provjeri kod njih cijenu novog!?
A64
Brzi dodavač alata

Post by A64 »

Orginal takav...
runer
Vrhunski majstor

Post by runer »

Prava igracka za duga rezanja mislim vremenski moze dugo da radi a da ne mislis o grejanju.
Ko ne zna da ne zna bezi od njega!
lepi777
Majstor početnik

Post by lepi777 »

evo da malo ovu temu dignemo iz prašine i da vam pokažem novog člana moje male radione...:)

Image
Nexent
Majstor

Post by Nexent »

Ovo prava zver!!!
ropee
Vrhunski majstor

Post by ropee »

:tummenupp: gcm 10
danas ne radim ništa, jer jučer nisam radio ništa, ... pa nisam završio !! ><((((º>.

http://img108.mytextgraphics.com/blinki ... b4f7ee.gif
stari
Moderator
Moderator

Post by stari »

Jeli na daljinski ili je ono kalkulator :):)
spock
Pred-majstorsko zvanje

Post by spock »

Nemoj knjigu .... :) :)
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

:pljesk::pljesk::pljesk:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Pezzo
Ultra majstor

Post by Pezzo »

Image
munja
Pred-majstorsko zvanje

Post by munja »

bobadn wrote:Postovana gospodo. Vidim da se tema koji ger koristite pretvorila u prikazivanje vrhunskih brendova. neko je napisao na forumu da nema danas mnogo glupavih samo nema dovoljno novaca da se kupi kvalitetan proizvod iako po vasem pisanju i to je macka u dyaku. ja sam stolar hobi klase. unayad p[ar meseci razmisljam o kupovini gera za povremene stolarske poslove u garazi. gledao sam sve od crvenog einhella do zelenog bosh-a. i plus jos sto no name gerova u uradi sam i ko zna gde jos. nisam se odlucio jos uvek jer sam prosto zbunjen da, po postovima na forumu ni jedan ne sece kao treba, laseri ne rade precizno, ugao od 45 ne moze da se namesti itd.
Molio bih nekog od iskunijih clanova da napise da li se uz malo truda, tj podesavanja moze i od einhella dobiti upotrebljiva altka ili treba kupiti de Walt ili Makitu.
ja sam kupio Toolson u bauhausu i prezadovoljan sam, jedina mana sam mu ja :buga: što nisam odma uzeo klizajući model.
sa školskim trokutom bez problema dobijem 45 stupnjeva i spojevi su ok. jedino pila što dolazi s njim je živo smeće, to sam zamijenio i prezadovoljan sam
Post Reply