Prva glodalica
E hvala na ispravci.Eto vidiš da sam ti ja smo za pljunut u šake i radit a ne za ove kompjutere to je za mene još uvjek špansko selo ali borim se i nedam se ipak me ima valjda ću dobit borbu za koju godinu.:lol:A šta se tiče ovog linka i stvari na njemu govoreno je u temi vešanje frezera od kolege šarenka.Slažem se sa tobom o kombinacijama samo sam htio pomoći kolegi sa ovim linkom da vidi još koju ideju ali one tvoje su puno jednostavnije i sasvim su ok.
Last edited by Strkic on 13 Dec 2008 11:36, edited 1 time in total.
Čovijek sniva a Bog realizira!
Nemoj tako, nisu to moje ideje. A to da treba pomoći kolegi tu se potpuno slažem!Å TRKIĆ wrote:A šta se tiče ovog linka i stvari na njemu govoreno je u temi vešanje frezera od kolege šarenka.Slažem se sa tobom o kombinacijama samo sam htio pomoći kolegi sa ovim linkom da vidi još koju ideju ali one tvoje su puno jednostavnije i sasvim su ok.
Å trki izvini što ću tvoj post iskoristiti za jednu sugestiju:
Predlog za admin/moderatore:
Malo, malo, pa se prijavi novi korisnik koji ispočetka traži objašnjenja za nabavku i upotrebu frezera. Bilo bi odlično da naprave jedan tekst koji će pokriti sve ove potrebe, sa sve preporučenim linkovima. Ovako dolazi do prilično haotičnih postova koji se ponavljaju. Lako je nama koji smo dugo na forumu pa sve to prepoznajemo. Ali šta sa novim članovima koji nailaze na pravu šumu od koe ne vide drvo?
Ma zašto nemoj tako ok nisu tvoje ideje ali si ih ti pronašao i postavio jel tako?A šta se tiče predloga slažem se sa tobom u potpunosti jer možda neki i nevide u svim onim temama šta ih interesira i zanima a ima i onih koji ruku na srce i nežele prolistati one teme pa da se potrude da nađu nešto šta ih zanima,mada sam u potpunosti za ovu ideju i ne samo o frezerima-glodalicama nego i drugim stvarima koje se ponavljaju.
Čovijek sniva a Bog realizira!