Automatsko paljenje usisivača

Rad sa rucnim i stonim električnim alatima, iskustva
Pezzo
Ultra majstor

Post by Pezzo »

...
Last edited by Pezzo on 07 Jan 2015 00:31, edited 1 time in total.
феникс
Majstor majstora

Post by феникс »

Мени никако није јасно зашто стално пишеш о фабрикама?
Овде су већина (чини ми се) они који сами раде или са још два -три радника и они не могу да у своје радионице (гараже, терасе шпајзеве или дневне собе) уграђују системе централног отпрашивања него им треба нешто мало а да одради посао.
Како је прекидач машине којом се тренутно ради на машини а прекидач усисивача на усисивачу нема шансе да се послуша твојсавет и да оба прекидача буду један поред другог па да мајстор пали оба лако и то без синалка.
Потребно је помоћи самом себи и ако има могућности урадити овако нешто. Чуди ме да даљински од ТВ-а, бежични телефон и сличне справе такође ниси прогласио непотребним.
Ако НЕ ЗНАЂ (или нећеш) да помогнеш немојда саботираш оне који могу и хоће.
Седи један!
Last edited by феникс on 06 Jan 2015 18:51, edited 1 time in total.
Три пут' кратим ову летву и опет ми кратка! :forvonad:
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

^^
podrzavam ;)
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Pezzo
Ultra majstor

Post by Pezzo »

...
Last edited by Pezzo on 07 Jan 2015 00:32, edited 1 time in total.
radenko
Vrhunski majstor

Post by radenko »

Pezzo zasto provociras ljude ja sam trazio od Mbola da mi nadje semu za automat meni treba za Mirku sta tu ne valja ja nemam centralno otprasivanje i ne treba mi ja sam trazio automat ako mozes da nabavis ili kupis javi gde ima nemoj ljude dzaba provocirati i kontrirati pozdrav!!!!
smirglaj nikad dosta
Pezzo
Ultra majstor

Post by Pezzo »

...
феникс
Majstor majstora

Post by феникс »

Не видим везу између утичница и Раденкове жеље!
Ово није тема о експлозијама. Оне се дешавају тамо где је лоше отпрашивање
Ово је тема о отпрашивању
Рекох ти СЕДИ1
radenko
Vrhunski majstor

Post by radenko »

Pezzo ti si dao link za vremenski rele a ja sam jasno rekao da mi treba automat na koji ce biti prikljucena Mirka sa adapterom da mi pali usisivac ako ti nism prvi put bio jasan evo sad sam ponovio i ponovo ti kazem ako znas gde ima da se kupi ili slicno javi mi!
Last edited by radenko on 06 Jan 2015 20:43, edited 1 time in total.
smirglaj nikad dosta
Pezzo
Ultra majstor

Post by Pezzo »

...
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Bre, bre...
Pezzo, stvarno isterujes na silu. Covek pitao za ono sto je on ubedjen da mu treba, zasto, kako... valjda on zna sta oce. A ocigledno se ne slaze sa tobom (kao i vecina ostalih, ukljucujuci i mene).
Postujemo tvoje pravo da imas drugacije misljenje, al postuj i ti da drugi mogu da se ne slazu sa tobom.
Tebi ne treba, mislis da je sasavo, mi mislimo drugacije. Pritom, ti nisi probao da radis s tim, ja jesam. Ne kudi konja koga nisi jahao.

Nov womax sa automatom kosta oko 9000. Mislim da je sasvim razumno da polovan moze da se nadje za trecinu te cene (u krajnjoj liniji, ja sam ga nasao). Nema na svakom cosku, al ko i sa ostalom robom, mora malo i da se trazi da bi nasao.
Enhel ne uspevam da nadjem ovako na brzinu, pre oko godinu dana sam ga kupovao za firmu, bio je oko 10000.

Ako ne uspeva da ga pronadje po povoljnoj ceni, verovatno mu nije problem da nadje nekog ko ce da izlemi par stvari i da se uklopi u tu cenu, ili koja vec njemu odgovara. Bilo je da se kupi kao poseban uredjaj, al je kostalo bezobrazno, zato sam svojevremeno i trazio semu, posto nisam vidjao jeftinije varijante usisivaca sa tim automatom, a festo mi je ipak bio preskup.
Mozda coveku treba jos jedan usisivac, pa ce kupiti nov (a razlika medju identicnim enhell modelima sa i bez automata je bila reda 20 evra).

PS
Elektronika sasvim lepo radi oko nule, al ja nemam bas nameru da radim kad je temperatura tolika, pa sto se mene tice i ne mora :)
Pezzo
Ultra majstor

Post by Pezzo »

...
radenko
Vrhunski majstor

Post by radenko »

Pezzo ja jedno pricam a ti kontra od pocetka jel to namerno me zajebavas ili sta? nevidim razlog zbog cega to radis???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
smirglaj nikad dosta
Pezzo
Ultra majstor

Post by Pezzo »

valjda je sad ok.
miloscale
Majstor majstora

Post by miloscale »

ljudi sta navaliste na coveka
meni je bas interesantno kad citam takve stvari
salu na stranu mozda covek voli da kontrira imam drugara ko je isti takav pa mi valjda zato zanimljivo ceo dan je u staju da me ubedjuje da je crno belo a belo crno zato mi valjda i interesantno
феникс
Majstor majstora

Post by феникс »

Post Reply