Zvao sam Woby Haus (pošto su oni zastupnici) i odgovor je sledeći!
Servis za METABO je u Novom Sadu
Tel: 021/74 222 12 (tražiti servis)
Kaže mi tip iz vobija da oni šalju alat tamo,samo se odnese na mesto gde je kupljen!
Tel. vobija u Bgd. je 2 184-490
GORAN wrote:Zvao sam Woby Haus (pošto su oni zastupnici) i odgovor je sledeći!
Servis za METABO je u Novom Sadu
Tel: 021/74 222 12 (tražiti servis)
Kaže mi tip iz vobija da oni šalju alat tamo,samo se odnese na mesto gde je kupljen!
Tel. vobija u Bgd. je 2 184-490
Hvala Gorane, moja Metabo busilica je starija, nije u woby haus kupljena... garancija odavno istekla... tako da je nebitno, ionako cu platiti servis.
drvengrad wrote:Gorane, odlučio sam se za SKIL alate, na fiskalni račun. Da li je DABS OK ili da tražim nešto drugo. I tamo ima popusta ako se kupuje na fiskalni.
Kolega bio sam juče u Dabsu i video novu seriju skila
Koliko sam razumeo to im je PROFI serija
Kad budeš otišao raspitaj se i molim te napiši svoja zapažanja!
Naravno ne zaleći se jer ne znam koje su cene da se posle ne ispostavi da za te pare imaš proveren alat (Makita....)
Planiram nabavku ove Bosch mašine. Da li je ova cena u okviru akcije "staro za novo" ili neke druge "standardne" akcije?
Da li je ovo rende za preporuku, ili da tražim alternativu? (Ne trebaju mi vrh-mašine profi proizvođača, ali želim solidan proizvod)
Planiram nabavku ove Bosch mašine. Da li je ova cena u okviru akcije "staro za novo" ili neke druge "standardne" akcije?
Da li je ovo rende za preporuku, ili da tražim alternativu? (Ne trebaju mi vrh-mašine profi proizvođača, ali želim solidan proizvod)
Staro za novo
Pre neki dan sam pronašao dve greške kod bosch akcije
Pogrešne cene su upisane prilikom štampe i naravno ja to prepisao
Ispraviću čim nađem pravu cenu
Iz ličnog iskustva znam da su prodavci u većini slučajeva spremni da daju popust i do 10% na cenu koja je u radnji. Naravno ne treba se ustručavati nego pitati ima li nekog popusta ali takođe prodavcu dati doznanja da ste stvarno zainteresovani i vrlo ozbiljan kupac. Za Makitu (u Temerinskoj, N.S) sam dobio -10% ali se ipak odlučio za metabo ubodnu, u istoj ulici za plavi boš ne znam naziv radnje sam dobio -10% doduše malo sam gnjavio prodavca i dolazio par puta ali sad da odem da pazarim nešto bez pardona bi ga podsetio na popust, u Uniorteos-u sam pazario keksaricu i rucnu glodalicu sa ukupnim popustom od 15%... ko pita ne skita