Pristojna brusilica za ne tako velike pare

Rad sa rucnim i stonim električnim alatima, iskustva
runer
Vrhunski majstor

Post by runer »

Jeste trziste diktira robu a kod nas postoji visoka klasa koje nema mnogo i ostalo boranija jer se tu stopio srednji stalez. Zato je nama sve teze raditi jer nemas kome. Pa smo i mi spali na to da kupujemo jeftin alat. Ne vredi mnogo ali da odradi po nesto dobar je.
Ko ne zna da ne zna bezi od njega!
MapleMan
Majstor majstora

Post by MapleMan »

Black & Decker starija što ima zube na glavi da je položiš ta je 710w činimi se vido sam je kod drugara dojaja ! To vredi dati lovu za polovno do 25-20 najviše. Recimo svi traže 40 eura eto bio je hitachi predprošle nedelje na pijaci 40 eu ove prošle ga nisam vido isti prodavac A nov 5950 garancija 3 god Znači pijaca oprez mašinskim alatima pada cene po radnjama i ima još da pada samo polako i kvalitetan alat gubi na ceni. Najbolja godina za prodaju alata je bila 2007 svim trgovcima !! A polako se povećava i prodaja hoby alat. ima interesantno nešto što sam snimio pre neki dan u wobyhausu zeleni-womax magnezijum treba pogledati mislim da je brusilica bila nekih 4800 nisam je zagledo ali to im je neki njihov pro program sada vredi pogledati ima garancije Evo pronašo sam stoji obeležena kao novi proizvod ali samo jedan komad ima i kružnih ruč testera bušilica sve neki novi pro womax magnezijum http://www.wobyshop.com/ProizvodDetaljn ... a=72060000 :o Evo i na strani HIT ponuda Womax http://www.wobyshop.com/TopPonuda.aspx
Mbole imam i kuju !! Nebri druže ? I čisto da ti dodam na ovo tvoje " Znaci ne nesto za 25 evra, ali ne ni nesto od 250, vec "nesto izmedju". Ne vrhunski alat, ali ne ni djubre." Možda je ovaz zeleni womaks baš to ja sam ga video u radnji ne na netu tako da mi nije delovalo nimalo loše i nije na spratu sa hoby alatima već pored metaba i bosch-a na policama ! Ima nade :D
Last edited by MapleMan on 11 Aug 2010 08:07, edited 1 time in total.
Dva put zine , a tri put slaže
drjackas
Majstor početnik

Post by drjackas »

Mislim da bi ovo moglo da spada pod ovu temu. Jes da je malo bajata ali svejedno...
U nameri da nakon ekscentricne brusilice nabavim i tracnu, malo sam guglao i nisam mogao da verujem svojim ocima. Posto sam vec imao priliku da nabavim neki alat iz Austrije, prvo sto mi je palo na pamet da pogledam sajt "zgonc". Naravno pogledao sam i neke domace sajtove. Rezultate mozete videti na slikama. Pa gde mi zivimo!????
Image

Uploaded with ..us

Image

Uploaded with ..us
runer
Vrhunski majstor

Post by runer »

Pa sve ti je sad jasno gde zivimo i kako nas deru.
Ko ne zna da ne zna bezi od njega!
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

lepi moj švabe dobijaju veći rabat od kineza nego mi.;)
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
drjackas
Majstor početnik

Post by drjackas »

Ali ljudi...to je skoro duplo!!! To nije normalno!
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

drjackas wrote:Ali ljudi...to je skoro duplo!!! To nije normalno!
pa nasi su duplo alaviji.:P
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
maricaiivica
Moderator
Moderator

Post by maricaiivica »

ako porucis tako nesto od preko u nekoj iole ozbiljnoj kolicini, dobices ti tu brusilicu po 35e a onda ces na to da platis transport koji ce da ucestvuje u toj ceni preko 20% (oko 400e za paletu sa 40-50 takvih spravica) pa ces da platis carinu i porez na sabrane prethodne cifre, pa spediter 50-100e, manipulacija,... al dvaput je dvaput :)
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Paaa nije bas duplo, ali je razlika i dalje prilicna.
Naime ova austrijaska cena je bez PDV-a, kod njih je PDV 20%, sto na kraju po danasnjem kursu izadje oko 8400 din, to ce reci kod nas je skuplje oko 33%
spock
Pred-majstorsko zvanje

Post by spock »

Ta me podseti na jednu staru slovenačku (anti)reklamu - veš mašinu Gorenje je sa carinom i svim dadžbima bilo jeftinije uzeti u Gracu nego u Ljubljani za skoro 20%
drjackas
Majstor početnik

Post by drjackas »

Mbole! Nije tacno. To je konacna cena sa porezom. Znam jer sam pre mesec dana uzeo skilovu glodalicu. Cena na sajtu je bila 70 e. Dok su prijatelji otisli u prodavnicu cena je pala na 60e, koliko je i placena. Nema tu nikakvog dodatnog poreza sem ako zelis isporuku na adresu moras da dodas desetak eura.
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Ah moja greska. Ovo "bez Versandkosten" znaci bez transporta, a ne bez PDV-a.
Kad lose "sprekecem" :)
dragisa dragisa
Majstor

Post by dragisa dragisa »

mbole wrote:Ah moja greska. Ovo "bez Versandkosten" znaci bez transporta, a ne bez PDV-a.
Kad lose "sprekecem" :)
Ако овако наставиш, скинућемо Ти један наранџасти квадратић!:lol::lol::lol:
Не греше само они који ништа не раде.
Last edited by dragisa dragisa on 07 Dec 2010 11:00, edited 1 time in total.
Tri puta meri, jednom seci... i tako jedno pet šest puta
drjackas
Majstor početnik

Post by drjackas »

Evo ljudi! Danas mi je stigla :)
Uporedite cene!!!

Image

Uploaded with ..us

Image

Uploaded with ..us

Mislio sam da je neka igracka za 30E, ali sam prijatno iznenadjen. U kompletu je i 10 brusnih traka :)
Ica
Šegrt

Post by Ica »

Možda malo van teme al kad smo već kod ZGONCA da li ovo vredi ove pare i da li je pogodno za montiranje na sto, ako neko ima iskustva?

Image
Post Reply