Rucni cirkular
Rucni cirkular
Gledam zadnjih par nedelja neki rucni cirkular da kupim, pa mi treba misljenje nekog iskusnijeg. Naime, za sad mi najvise zapao za oko Einhell TH-CS 1400/1. Cena je izmedju 6500 i 7000 dinara (kod ovih nezvanicnih uvoznika iz Madjarske, u radnjama idu i preko 8000), sto je bio jedan od primamljivijih faktora
. Karakteristike mi odgovaraju za ono sto bih ja zeleo da radim, ali me zanima da li je neko imao neka iskustva sa ovim konkretnim modelom i ako bi hteo da ih podeli. Hvala.

Last edited by Ajax on 31 Jul 2017 20:31, edited 1 time in total.
- maricaiivica
- Moderator
Da. Ako ih neko nije bas saranio, daleko bolja kupovina.
A i kupovina enhela (i slicnog kung fu alata) za razliku u ceni od 10-tak %, preko "onih sto oslobadjaju od carine", se po meni bas nikako ne isplati.
Ako ga ovde kupis regularno, za nepunih 5 pakli najjeftinijih cigareta vise, bar imas garantni rok u kom ce ti ga zameniti (doduse istim takvim g... al zameniti)
A i kupovina enhela (i slicnog kung fu alata) za razliku u ceni od 10-tak %, preko "onih sto oslobadjaju od carine", se po meni bas nikako ne isplati.
Ako ga ovde kupis regularno, za nepunih 5 pakli najjeftinijih cigareta vise, bar imas garantni rok u kom ce ti ga zameniti (doduse istim takvim g... al zameniti)