bozama wrote:Pre dve nedelje sam bio u Segedinu i naletih u Cori na istu makinu u istom koferu. http://cora.hu/hu/gallery/pages/389/page/1/
podelite iznos sa 270f koliko sam ja dobijao za jedan € i ... 62.962€ al sam se lomio i lomio i... slomila me devojka na kraju, ''nemamo para'' kaže sudbonosno.
Drugi put prvo kupi onda obavijesti djevojku/ženu kako si super jeftino kupio novu profi aku bušilicu
Imam već dve, jednu onu repariranu AEG i jednu Metabo koju sam kompletirao skoro, tako da mi nije preterano neophodna al da mi je žao žao mi je mada ima Hitachia u Segedinu, pored Cora-e je Praktiker gde je isti komplet bio skuplji za 800ft
Poslao sam veliku busilicu i stemaricu HITACHI u Edison Yu Servis proslo leto. Od tada do danas asmo problemi sa njima.
Prvo su pokusali da me prevare za cenu servisa, prva profaktura je bila na 38.000 din kada sam negodovao zbog toga nekoliko puta i obavestio Enel- koji je ovl. uvoznik, cenu su spustili na 6.000 din. Zbog manjka delova na lageru su mi rekli da cekam. Sada je leto 2017. ja jos cekam. Ali najgre od svega je sto su mi pre mesec dana rekli da busilica nije kod njih, da su oni busilicu dali "verovatno nekome od vasih (mojih prim. aut.) zaposleni" ali da ce je potraziti.
7 dana kasnije su mi preko telefona rekli da su busilicu nasli i da ce je popraviti i da ce mi je vratiti. Danas su mi rekli da busilica nije kod njih i da ih vise ne zovem i ne lazem. Sva sreca imam snimljen razgovor svaki. obavestio sam i policiju.
HITACHI alat je odlican ali sto se tice servisa moja topla preporuka je da koristite usluge Enel beograda ili nekog drugog, izadje skuplje 300 dinara za postarinu ali bar znate da cete dobiti svoj alat nazad.
Ja sam kroz saradnju sa Edisonom Yu ostao bey alata vrednog 104.000 din.