nove drangulije
- miloscale
- Majstor majstora
nove drangulije
kupio par novih stvarcica
- Kole-Stolar
- Majstor majstora
Za cega sve si isprobao multimaster ?
Nisam jos imao prilike da radim sa njime pa ako bih mogao da malo opises za cega sve dobro sluzi
Sto ne volis boshke akumulatorske ? meni ova mala bas super izgleda a i radio sam sa istom masinica je zmaj mala a radi cuda
Nisam jos imao prilike da radim sa njime pa ako bih mogao da malo opises za cega sve dobro sluzi

Sto ne volis boshke akumulatorske ? meni ova mala bas super izgleda a i radio sam sa istom masinica je zmaj mala a radi cuda

Sve je moguce, za nemoguce treba malo vise vremena !
- LepoJeBitiFin
- Majstor majstora
Jos jedan glas za Bosch ( plavi )Kole-Stolar wrote:Za cega sve si isprobao multimaster ?
ono sto znas da nacrtas znas i da napravis
- miloscale
- Majstor majstora
ima mnogo primena mozes da pridjes u neke coskove da nesto useces gde i jedna masina ne mozeKole-Stolar wrote:Za cega sve si isprobao multimaster ?
dobra ja za brusenje masta koja nisu pristupacna
naravno nije masina za neki ekstra precizan rad
mas bas mnogo primena pogledaj po netu super je stvarcica
ne kazem da ne volim bosh i ova mala jeste super masinica ali sam ja pristalica DeWalt-a i uglAVnom njihov alat imam tj velika vecina
Multimaster je prava stvar, gdje god je tijesno, ona moze uci, kada radis plakar i treba odsjeci lajsnu, ona to odradi bez kidanja lajsne duze nego sto treba.Usijecanje lesomala, presijecanje manjih komada iverice bez krzotina, ima toga jos, sta god treba presjeci ona je tu.Mozes sjeci i mekse metale, ima toga koliko hoces.Ja sam je kupio novu, nije neka marka, i bila je vrlo povoljna. U neku ruku na teren neidem bez nje, a ako treba izbacim ubodnu pilu.