Ne smatram da je neprecizno postavljena tema ako nisam napisao za koju namenu ću koristiti bušilicu u prvih nedelju dana. Bušilicu planiram da korisim za bušenje rupa u zidu, betonu. To što imam nameru da je iskoristim i da polomim malo tanke staze oko kuće, ne smatram da je protiv prirodni blud. Å upe zidane ciglom i blatom sigurno neću rušiti pikamerom, a ni bušilicom. Naveo sam u kojim sam trenutno poslovim oko kuće.
Nemam ništa protiv Hitli bušilica, naprotiv, odlične su. Iako polovna i dosta stara, TE10 je kod mene dosta dobro radila. Saznaću koji je tačno model burazerovog Bosch-a pa ću ti javiti.
Hvala na komentaru u svakom slučaju.
Koju bušilicu/štemalicu uzeti
Podrav svima,
Radili su macola i kramp preko vikenda
U subotu tačnije, juče crveno slovo. 8kg macola, ne znam u koju kategoriju spada. I 2,5kg kramp
.
Veliki deo staze je izlomljen i sklonjen, ostalo je još malo, ali to moram precizno, samo jedan deo, drugi ne bi smeo da pukne pa ne bih smeo baš da macolam tuda
.
Video sam se sa bratom juče, Bosch GBH 2600 je u pitanju. Po ovome što mogu da nađem na netu za Hitli Te10, i nisu baš u rangu, što objašnjava utisak koji je Bosch ostavio.
Međutim, novi momenat, burazerov kum došao do gotovo novog Metaba 3250, star par meseci, par rupa izbušio. Neki dug neke firme koja se bavi video nadzorom pa su tako prebili. Nova bušilica, garancija još u koferu. Čekam samo da vidim da li će neki njegov prijatelj kojem je prvo ponudio da je uzme, ako ne on, uzeo bih je ja. Ceni je 230e, ali bi je verujem dao i za manje. Gledam, po radnjama košta od 47K pa gore.
Da li neko možda ima iskustva sa ovim modelom? Ono što me buni je što ima 800W i 3,1J a 28 plus koju sam inače planirao da uzmem ima 1010W i 3J.
U kom čuču grmi zec?
Radili su macola i kramp preko vikenda

Veliki deo staze je izlomljen i sklonjen, ostalo je još malo, ali to moram precizno, samo jedan deo, drugi ne bi smeo da pukne pa ne bih smeo baš da macolam tuda

Video sam se sa bratom juče, Bosch GBH 2600 je u pitanju. Po ovome što mogu da nađem na netu za Hitli Te10, i nisu baš u rangu, što objašnjava utisak koji je Bosch ostavio.
Međutim, novi momenat, burazerov kum došao do gotovo novog Metaba 3250, star par meseci, par rupa izbušio. Neki dug neke firme koja se bavi video nadzorom pa su tako prebili. Nova bušilica, garancija još u koferu. Čekam samo da vidim da li će neki njegov prijatelj kojem je prvo ponudio da je uzme, ako ne on, uzeo bih je ja. Ceni je 230e, ali bi je verujem dao i za manje. Gledam, po radnjama košta od 47K pa gore.
Da li neko možda ima iskustva sa ovim modelom? Ono što me buni je što ima 800W i 3,1J a 28 plus koju sam inače planirao da uzmem ima 1010W i 3J.
U kom čuču grmi zec?
Ako neće na silu, neće nikako
.
Ako na flasi koka kole imate cep od fante, jedno je sigurno, unutra je rakija

Ako na flasi koka kole imate cep od fante, jedno je sigurno, unutra je rakija