Ploča abrihtera
- StolarBastovan
- Pred-majstorsko zvanje
Ploča abrihtera
Pozdrav svima. Da li postoji neko bolje rešenje od blažujke, za ploču abrihtera, a da pritom nije gvozdje jer nisam u mogucnosti za takvu investiciju? I koju bi blažujku proporučili ako je to pravo rešenje?
Last edited by StolarBastovan on 12 Dec 2014 17:12, edited 1 time in total.
Ништа отпад - и сам кажеш да је криво (а и зарђало)dikar wrote:U vezi gvozja pokusaj na otpadima da nesto iskopas, samo pazi obicno su 90% iskrivljene
Ја за све такве потребе идем у једну фирму у Ð уми и тамо ми исеку и савију како нацртам.
Ако само хоћу сечено на меру буде мало скупље од продавнице лима.
Тако знам да је равно и да је чисто- нема рђе.
Лакше ми да платим мало више него да трљам шмирглом цео дан
Три пут' кратим ову летву и опет ми кратка! :forvonad:
Смем ли да напишем овде јавно (да ме не критикују за рекламу)?singer wrote:koja je to firma u Rumi(mozda ce mi trebati) :prsgore:
Ако смем - то је "Ð умекон"
Кад идеш из НС-а обилазница око Ð уме и кад прођеш испод надвожњака са леве стране.
А ако не смем онда нисам ни написао а то што читаш ти се само привиђа:hurra:
- StolarBastovan
- Pred-majstorsko zvanje
Da li je dovoljna blazujka 20mm? U sustini to nije samo abrihter nego kombinirkica rucno radjna.Cirkular,abrihter i na glavi futer. Na njemu se nalaze neke stare ploce od blazujke,koje sam do pre neki dan koristio, ali su poprilicno pohabane i nisu vise za upotrebu. Hteo bih da napravim veliku prostranu plocu sa firunzima. Za bilo kakvu metalnu varijantu trenutno ne mogu finansijski da se uklopim,iako sam svestan da je to jedino dugorocnije resenje. Vidim po ovim tutorijalima sa neta da ljudi rade sa tim plocama na bazi drveta,pa sam mislio da godinu-dve ta blazujka radi da zaradi nesto bolje. 

- StolarBastovan
- Pred-majstorsko zvanje
Ajd po ne znam vise koji put.феникс wrote:Смем ли да напишем овде јавно (да ме не критикују за рекламу)?
Кад идеш из НС-а обилазница око Ð уме и кад прођеш испод надвожњака са леве стране.
Neko pita gde ima nesto da se nadje, ili neko ponudi takvu informaciju u okviru diskusije, gde je smislena = nije reklama
Neko se "s neba pa u rebra" javi: e ja prodajem ovo, ii "lukavo" uleti sa "e to imate ovde, joj sto je super" = jeste reklama
Е мојБоже, дошло време да не сме човек ни да се нашали о'ма буде :pucko:mbole wrote:Ajd po ne znam vise koji put.феникс wrote:Смем ли да напишем овде јавно (да ме не критикују за рекламу)?
Neko pita gde ima nesto da se nadje, ili neko ponudi takvu informaciju u okviru diskusije, gde je smislena = nije reklama
Neko se "s neba pa u rebra" javi: e ja prodajem ovo, ii "lukavo" uleti sa "e to imate ovde, joj sto je super" = jeste reklama