Kupio sam trakastu brusilicu i ostrilicu Elu koja ima traku 40mm x 577mm Pokusao sam da kupim trake kod nas u radnjama i na netu ali toga nema.Nasao sam je samo na e-bayu i to za DeWalt trakasu brusilicu. 3 trake su 8 Eura. Da li neko kod nas u blizini Novog Sada pravi trake od smirgl papira i gde? Ili mozda neko to lepi sam? Ako lepi kako to radi? No ne znam kako bi se ponasao zalepljeni deo na brzini od 1200 m/min. koliko je deklarisana brzina na ovoj brusilici. Ja imam dobrog lepila za kozu i mogu pokusati sam da napravim ali bih ipak to prepustio onima koji to rade i time se bave.
Hvala unapred na informacijama.
Muzicar-pecaros wrote:Miloscale nisi mi poslao nista od adresa. Mozda si hteo ali je negde nesto propusteno. U svakom slucaju hvala
evo ti ovako nestoje verovatno zalutalo http://www.sibarflex.co.rs/
rade bilo koju meru granulaciju moze na papiru moze na platnu bilo sta vec godinama uzimam od njih
Hvala svima narucio kod Sibarflexa.Naravno pokusacu i sam da ulepim ono sto mi treba, jedino me interesuje gde kupiti kvalitetnu smirglu na platnu. Vec sam to urado sa koznom trakom i za poliranje metalnih delova je extra.
Sad radi kod kuce, u Jajincima ili Kumodrazu, ne znam tacno gde to pripada. Uglavnom na vrh Vojvode Stepe iznad farmaceutskog fakulteta. Zadnji put sam bio negde proletos.
Koliko znam salje postom.