E hebiga... Ja sam, u stvari, hteo da kupim jednog irwina za probu i makitin makblade (sa tankim rezom), ali je makita prodata pa me na brzinu, dok sam bio pod temperaturom, ubediše da uzmem 2 irwina. Danas ću da ih probam, ali pošto su nove rezultat bi trebalo da bude dobar, tako da to i neće da bude merodavno. ::neznam::
Probao sam juče ovu IRWIN sa 40 zuba, iz ČPČ grede 10 x 8 izvlačio sam neke letvice i kao što sam i mislio, obzirom da je nova, to je sve super, sve to ide fino i bez naprezanja, rez je dobar, nisam primetio cepanje kod poprečnog reza, uzdužni takodje korektan... To je sve što za sada mogu da kažem.
kod takvih kineskih testera telo plocice je na pola duzine zuba,a to je dokaz da se spara puno(jer se radi na ogromne serije) tako da lako otpada a velika verovatnoca je da ce se jako brzo tupiti jer je i sam kvalitet vidije los.
posebna prica se odnosi na telo testere(koje u ovom slucaju za taj fi(250) ne bi smelo biti tanje od 2,2mm i u kvalitetu):)
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Bosch, ni slučajno jako loša iskustva s ovim optimum line, kineska proizvodnja, budu skrivljene, loši zubi i brzo se tupe.
Nova serija, npr Best for Wood se proizvode u italiji u Freud tvornici, nisam ih baš puno koristio, ali pjevaju novčića...
Ovo mi došlo danas pa mogu javit kroz koju sedmicu rezultate i mišljenje...