:stolt::stolt::stolt::stolt:

I drugi imaju iste poglede

Milan
Ajde onda nas nekoliko kada se skupimo da narucimo jednu turu. Ovo sam ozbiljan totalno! Ja sam prvi za. :hurra:dikar wrote:Moje je misljenje da bi ovako nesto bilo sasvim prihvatljivo za pocetak pa i za duze staze
http://hanvy.en.alibaba.com/product/596 ... 7419849284
problem je sto salju minimum 10 komada
pre godinu dana sam nasao slican model ovome za 310$, ali kad zatrazio samo jednu masinu podigli su cenu na 570$ + shiping. Nisu mogli da prarcunaju transport od Kine do Makedonije, obecali da ce mi se javiti za par dana. I ja sam malo preracunao da bi otisla cena na 1000$(transport +carina +pdv) pa sam odustao i kupio Enhel cirkular i abrihter/diht.
Ako pogledamo istini u oci za taj novac na Balkanu se moze dobiti samo MIO STANDARD u osnovnoj varijanti. Dakle abrihter, cirkular + ostirilica za testere, nozeve itd. i to sve kosta oko 200 eura. E ako hocete de lux varijantu sa krunjancom za kukuruz + jos i sito za mlevenje kukuruza onda se cena penje na 400 eura (inace hobi 83,89 dakle cirkular,abrihter diht. frezer ide tu negde) ako rezimiramo mio standard Hobi 83,89 vredi manje na trzustu od poljoprivrdne varijante ove masine, a ipak hobi 83,89 je bila pojam za stolariju u to vreme.milanbetter wrote:Ajde onda nas nekoliko kada se skupimo da narucimo jednu turu. Ovo sam ozbiljan totalno! Ja sam prvi za. :hurra:dikar wrote:Moje je misljenje da bi ovako nesto bilo sasvim prihvatljivo za pocetak pa i za duze staze
http://hanvy.en.alibaba.com/product/596 ... 7419849284
problem je sto salju minimum 10 komada
pre godinu dana sam nasao slican model ovome za 310$, ali kad zatrazio samo jednu masinu podigli su cenu na 570$ + shiping. Nisu mogli da prarcunaju transport od Kine do Makedonije, obecali da ce mi se javiti za par dana. I ja sam malo preracunao da bi otisla cena na 1000$(transport +carina +pdv) pa sam odustao i kupio Enhel cirkular i abrihter/diht.
Ili da zamolimo nekog kineza da donese kada ide do kuce :skratta::hurra::buga::stolt: