stolna debljaca sa spiralnom glavom
pogledat cu malo njemacki ebay :-) mozda na nesto naletim :-)Damir 66 wrote:Ovaj JET je odlične cijene, samo postoji jedan problem.Ako je namijenjen tržištu V.Britanije dijelovi bi mogli biti problem jer su to colovne mjere a ako ti ode lager bit će sranja.Malo potraži na Njemačkom ebay-u moglo bi se naći dobrih strojeva primamljivih cijena.
Pre nešto više od godinu dana, na nemačkom ebay-u je bio oko 240 EUR za kupovinu odmah, u periodu od par meseci. Novi, više oglasa koji su se ponavljali.
Imao sam priliku da mi se to donese, ali sam je propustio.:groota:
Imao sam priliku da mi se to donese, ali sam je propustio.:groota:
Last edited by DataS on 26 Nov 2013 18:40, edited 1 time in total.
Jet na Axminister sajtu je za britasko trziste. Britanci su odavno u EU, vise ne koste imerijalni merni sistem, a ielektricna mreza im je ista kao u ostatku evrope. Nazivni napon je 240V, 50 Hz. Jedina razlika je sto je prikljucak na mrezu tropinski BS, a ne suko kaoo kod nas, ali to je najmanji problem. I dalje su u kablu nula faza i masa..
Vidio sam da imaju svega. Striojeva na 110 i mjeta u incima, ali ima i druge opcije. Preko axminstera sam nedavno uzeo Makitinu blanjalicu (cca 850 kn, dok je u RH bila 1300 - 1600 kn) i samo sam kupio adapter za uticnicu (15 kn) i to je bilo to :-)BR wrote:Jet na Axminister sajtu je za britasko trziste. Britanci su odavno u EU, vise ne koste imerijalni merni sistem, a ielektricna mreza im je ista kao u ostatku evrope. Nazivni napon je 240V, 50 Hz. Jedina razlika je sto je prikljucak na mrezu tropinski BS, a ne suko kaoo kod nas, ali to je najmanji problem. I dalje su u kablu nula faza i masa..