stolna debljaca sa spiralnom glavom

Rad sa rucnim i stonim električnim alatima, iskustva
Pezzo
Ultra majstor

Post by Pezzo »

Ne treba 6kw. Ja sam i napisao da zavisi od snage uredjaja, a 3kw je dovoljno. Meni tako radi jedan kompresor i nemam nikakvih problema.
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Tebi radi kompresor, ali kompresor je sasvim drugacija vrsta masine. Kod njega uopste nije bitno da li se motor vrti na 3000 ili na 2400 obrtaja (samo ce mu trebati malo duze da dostigne pritisak).
Usput, ne napisa kolike je snage motor na tom kompresoru i koje je snage pretvarac.
Pezzo
Ultra majstor

Post by Pezzo »

E to ne znam tacno, nije mi ovde. Pogledacu ovih dana. Znam da je oko 12A na 110v.
karatas
Majstor početnik

Post by karatas »

Damir 66 wrote:Ovaj JET je odlične cijene, samo postoji jedan problem.Ako je namijenjen tržištu V.Britanije dijelovi bi mogli biti problem jer su to colovne mjere a ako ti ode lager bit će sranja.Malo potraži na Njemačkom ebay-u moglo bi se naći dobrih strojeva primamljivih cijena.
pogledat cu malo njemacki ebay :-) mozda na nesto naletim :-)
DataS
Majstor

Post by DataS »

Pre nešto više od godinu dana, na nemačkom ebay-u je bio oko 240 EUR za kupovinu odmah, u periodu od par meseci. Novi, više oglasa koji su se ponavljali.
Imao sam priliku da mi se to donese, ali sam je propustio.:groota:
Last edited by DataS on 26 Nov 2013 18:40, edited 1 time in total.
BR
Moderator
Moderator

Post by BR »

Jet na Axminister sajtu je za britasko trziste. Britanci su odavno u EU, vise ne koste imerijalni merni sistem, a ielektricna mreza im je ista kao u ostatku evrope. Nazivni napon je 240V, 50 Hz. Jedina razlika je sto je prikljucak na mrezu tropinski BS, a ne suko kaoo kod nas, ali to je najmanji problem. I dalje su u kablu nula faza i masa..
karatas
Majstor početnik

Post by karatas »

BR wrote:Jet na Axminister sajtu je za britasko trziste. Britanci su odavno u EU, vise ne koste imerijalni merni sistem, a ielektricna mreza im je ista kao u ostatku evrope. Nazivni napon je 240V, 50 Hz. Jedina razlika je sto je prikljucak na mrezu tropinski BS, a ne suko kaoo kod nas, ali to je najmanji problem. I dalje su u kablu nula faza i masa..
Vidio sam da imaju svega. Striojeva na 110 i mjeta u incima, ali ima i druge opcije. Preko axminstera sam nedavno uzeo Makitinu blanjalicu (cca 850 kn, dok je u RH bila 1300 - 1600 kn) i samo sam kupio adapter za uticnicu (15 kn) i to je bilo to :-)
Post Reply