Kekserica Makita - iskustva?

Rad sa rucnim i stonim električnim alatima, iskustva
doesen1
Brzi dodavač alata

Post by doesen1 »

pozdrav svima... gde mogu kupiti makitu ili dewalt keksaricu u Srbiji i po kojoj ceni...
goga
Precizni šegrt

Post by goga »

Ne znam odakle si,ima po beogradu makitinih prodavnica,mislim da je cena 350-400 e
doesen1
Brzi dodavač alata

Post by doesen1 »

ja sam iz Zajecara i voleo bih da nadjem sajt ili neku adresu ili tell. da se informisem o tacnoj ceni kekserice ( makita ) i naravno dodjem u BG da je kupim ili posalju city expres-om... ako imate neku adresu bio bih vam zahvalan da mi kazete... pozdrav svima
zoranp
Majstor stolar

Post by zoranp »

Evo pa nazovi:

http://www.datoteka.com/serbia-zute-str ... akita.html

Precizan i siguran rad s novom glodalicom za domino kekse želim!
Dule
Moderator
Moderator

Post by Dule »

Ako ides na godisni odmor u crnu goru ponesi 300evrica i kupi je dole,mislim da nema jeftinije.
velja
Vrhunski majstor

Post by velja »

http://www.belanovic.co.yu/ostalo_glodalice.htm

3901 - Glodalica za žlebove 25.315,00 din
Kako kazu nasi stari: "Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno nikad, kojekude..."
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Dule wrote:Ako ides na godisni odmor u crnu goru ponesi 300evrica i kupi je dole,mislim da nema jeftinije.
Juce sam se vratio sa odmora iz CG i nisu mi trazili ni licnu kartu, samo su manuli rukom. Doduse isao sam na prelaz koji je van glavne rute (Jabuka kod Prijepolja).
Dule
Moderator
Moderator

Post by Dule »

Ja pazario grdan alat,kao da u Srbiji nema(valjda sam imao slobodnog vremena da razgledam),i ako sam se plasio carine niko me nije pitao ni kako se zovem,samo su mahnuli rukom(autobus),tako da ako je sudeci po nama dvojici nije strasno(bice da smo jos ista drzava).
A alat ovaj put najvise Makita,zavijac 12v(dve baterije sa 2ah) 109evra,ona mala busilica 6410 77evra,pa opet busilica 6413 59.99evra,a keksarica je ovaj put bila preskupa(ili ja vise nisam imao para),ima li neko onaj frezer od 800w(170evra),izgleda dobar odnos cene i kvaliteta(a vidim da je i kod Belanovica slicno)?
Bole,dobro im pivo,uh!
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Ja sam imao ranije jednu manju Makitu, al sam je prodao nakon sto sam kupio Festo. Ne secam se dal je bila 800 ili 600W bila je neka oznaka 2060 ili 6020 tako nesto. Kolega kome sam je prodao je zadovoljan.

Odlikovano Niskicko nego sta :) Nego sam ja udarao i po medovini, i to je tek pice.
doesen1
Brzi dodavač alata

Post by doesen1 »

dule-- znaj da si sav alat pazario jeftino,skoro dzabe ...

veljo-- hvala ti sa sajt i poseticu belanovica... pozdrav svima
DrNikola
Majstor stolar

Post by DrNikola »

doesen1 wrote:pozdrav svima... gde mogu kupiti makitu ili dewalt keksaricu u Srbiji i po kojoj ceni...
Ne uzimaj Dewalt jer ima lose resenje prekidaca za paljenje masine kojiu kada radis uvek moras da drzis rukom pa je jako nezgodna!
vladapvlvc
Samostalni majstor

Post by vladapvlvc »

DrNikola wrote:
doesen1 wrote:pozdrav svima... gde mogu kupiti makitu ili dewalt keksaricu u Srbiji i po kojoj ceni...
Ne uzimaj Dewalt jer ima lose resenje prekidaca za paljenje masine kojiu kada radis uvek moras da drzis rukom pa je jako nezgodna!
brate to nije mana nego prednost,svima nama treba svih deset prstiju.
VELIKE tajne MALIH majstora
boggy
Majstor majstora

Post by boggy »

vladapvlvc wrote:.....
brate to nije mana nego prednost,svima nama treba svih deset prstiju.
U slucaju keksarice, konkretno, nije bas prednost (po mom licnom misljenju!)... opasnost od gubljenja delova prstiju nije kao kod drugih alata kod kojih se neki nozevi krecu velikim brzinama...
metabo
Ultra majstor

Post by metabo »

DrNikola wrote:
Ja sam kupio Skil keksrericu sa istim karakteristikama prekidača koji je radio samo kad ga držiš manuelno i REKLAMIRAO (nakon što sam u uputsvu pročitao da to baš i ne treba tako da radi). Ljudi u DABSU su je bez reči promenili jer se radilo o manjkavosti. Sad imam primerak kod koga prekidač radi sa mogćnosti stalnog uključenja, bez držanja.
Post Reply