Kekserica Makita - iskustva?
Evo pa nazovi:
http://www.datoteka.com/serbia-zute-str ... akita.html
Precizan i siguran rad s novom glodalicom za domino kekse želim!
http://www.datoteka.com/serbia-zute-str ... akita.html
Precizan i siguran rad s novom glodalicom za domino kekse želim!
Ja pazario grdan alat,kao da u Srbiji nema(valjda sam imao slobodnog vremena da razgledam),i ako sam se plasio carine niko me nije pitao ni kako se zovem,samo su mahnuli rukom(autobus),tako da ako je sudeci po nama dvojici nije strasno(bice da smo jos ista drzava).
A alat ovaj put najvise Makita,zavijac 12v(dve baterije sa 2ah) 109evra,ona mala busilica 6410 77evra,pa opet busilica 6413 59.99evra,a keksarica je ovaj put bila preskupa(ili ja vise nisam imao para),ima li neko onaj frezer od 800w(170evra),izgleda dobar odnos cene i kvaliteta(a vidim da je i kod Belanovica slicno)?
Bole,dobro im pivo,uh!
A alat ovaj put najvise Makita,zavijac 12v(dve baterije sa 2ah) 109evra,ona mala busilica 6410 77evra,pa opet busilica 6413 59.99evra,a keksarica je ovaj put bila preskupa(ili ja vise nisam imao para),ima li neko onaj frezer od 800w(170evra),izgleda dobar odnos cene i kvaliteta(a vidim da je i kod Belanovica slicno)?
Bole,dobro im pivo,uh!
- vladapvlvc
- Samostalni majstor
brate to nije mana nego prednost,svima nama treba svih deset prstiju.DrNikola wrote:Ne uzimaj Dewalt jer ima lose resenje prekidaca za paljenje masine kojiu kada radis uvek moras da drzis rukom pa je jako nezgodna!doesen1 wrote:pozdrav svima... gde mogu kupiti makitu ili dewalt keksaricu u Srbiji i po kojoj ceni...
VELIKE tajne MALIH majstora
Ja sam kupio Skil keksrericu sa istim karakteristikama prekidača koji je radio samo kad ga držiš manuelno i REKLAMIRAO (nakon što sam u uputsvu pročitao da to baš i ne treba tako da radi). Ljudi u DABSU su je bez reči promenili jer se radilo o manjkavosti. Sad imam primerak kod koga prekidač radi sa mogćnosti stalnog uključenja, bez držanja.DrNikola wrote:Ne uzimaj Dewalt jer ima lose resenje prekidaca za paljenje masine kojiu kada radis uvek moras da drzis rukom pa je jako nezgodna!doesen1 wrote:pozdrav svima... gde mogu kupiti makitu ili dewalt keksaricu u Srbiji i po kojoj ceni...