munja wrote:ja ću ti odma reći da namjeravam cirkular ostaviti u njegovom original kućištu

samo bi proširenja radio

al zasad mi se i štelanje cirkulara čini komplicirano, al vidjet ćemo kad krenem u borbu s tim

slazem se!
revolucionarne prepravke ostaviti za kasnije. sto pre ga dovesti u funkcionalno stanje i praviti nesto lepo.
zasto to mislim? zato sto je alfa i omega ovog einhella ploca-sto! ona pored raznih mana (pravljena od 1,5 mm hladno valjanog lima, znaci ukrucenost: sedi 1! zatim nije idealno ravna) IMA JEDNU vrlo dobru karakteristiku a to su dva T slota. ne pada mi na pamet kako bih je napravio sa tim slotovima neophodnim za razne dodatne alatke i pomagala.
dakle ploca ostaje!
zasto je ploca alfa i omega?
zato sto kada bih, pretpostavka brusilicom odsekao rucice za podesavanje gore/dole, ugao rezanja i fiksiranje u zeljenom polozaju a prethodno odvio sve vijke koji povezuju kuciste i plocu, plocu bih digao gore sa sve motorom a da kabl bi povukao kuciste na goore-cvik cangle i resen problem. dakle kuciste nema nikakav uticaj na stelovanje. stoga kakvo je takvo je ostaje!
ostala nam je ploca sa motorom i onim sasijskim elementima. tu je kljuc stelovanja.
kao sto su kolin i dikar rekli za stelovanje su bitna 4 imbusa 8 mm i usudio bih se da kazem tri vijka koji parovima plocica drze osovinu za plocu, kao sto je metalac rekao. kolin je to negirao ali ja mislim da ti vijci odnosno osovina imaju uticaj na stelovanje.
evo slika. pogledajmo. vise glava bolje misli.
na sledece dve slike dole je sipka, koja je realno deo sklopa sasije motora, pomerena skroz napred do otvora za secivo. to omogucuju elipsasti otvori na parovima plocica koje obujmljuju sipku. da bi se to postiglo kada je uredjaj ceo sklopljen treba olabaviti sve vijke koji vezuju sto za kuciste i tri vijka koji ucvrscuju sipku za sto i sto pomerati u levo.
na sledece dve slike dole je ista sipka pomerena skroz nazad od otvora za secivo. da bi se to postiglo kada je uredjaj ceo sklopljen treba olabaviti sve vijke koji vezuju sto za kuciste i tri vijka koji ucvrscuju sipku za sto i sto pomerati u desno.
na sledece dve slike je prikazan polozaj sasije motora (posto su olabavljena 4 imbusa) pomeren skroz prema otvoru za secivo
na sledece dve slike je prikazan polozaj sasije motora (posto su olabavljena 4 imbusa) pomeren skroz suprotno od otvora za secivo
podsecam da je za olabavljivanje cuvena 4 imbusa potreban poduzi imbus kljuc. treba izmeriti ali mislim da od pristupnog mesta do glave imbusa ima cca 23 cm.
munjo nadam se da ce ti ovo pomoci, pozdrav tebi, naravno svim einhellovcima i svima sa SR
:skool:
P.S. moram da castim unapredjen sam u zvanje zarezaca olovaka. lepo, mada sam ja mislio da je znacajnije brzo dodati potreban alat nego sedeti u nekom uglu i rezati plajvaze ali ni to nije lose :part: