Black&decker ili zeleni bosch

Rad sa rucnim i stonim električnim alatima, iskustva
nuvolari
Šegrt

Post by nuvolari »

Dobio sam iz amerike dve makite td090d i df030d za 100 eura i vec mesec dana rade izvrsno
dikar
Vrhunski majstor

Post by dikar »

Blago tebi.
Meni je sestricina preko bare poslala duplo pakovanje nikotinskih flastera za odvikavane od cigareta :groota:
Last edited by dikar on 14 Aug 2012 21:59, edited 1 time in total.
faber
Šegrt

Post by faber »

dikar wrote:Blago tebi.
Meni je sestricina preko bare poslala duplo pakovanje nikotinskih flastera za odvikavane od cigareta :groota:
trazio tvoj post da bih nesto procitao i gde nalete na ovo. ma jel si ti stolar ili amerikanac? nemoj to molim te da mi radis. dosta mi je moja zena koja me razvaljuje svaki dan ko beba zvecku zbog tih cigareta.

ajd :skool:
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Ja sam u kuci uveo obavezno pusenje. Nepusace, ne primamo.
Pa ko kako ume :)
dikar
Vrhunski majstor

Post by dikar »

faber wrote:
dikar wrote:Blago tebi.
trazio tvoj post da bih nesto procitao i gde nalete na ovo. ma jel si ti stolar ili amerikanac? nemoj to molim te da mi radis. dosta mi je moja zena koja me razvaljuje svaki dan ko beba zvecku zbog tih cigareta.

ajd :skool:
pa ne mora sve uvek biti ozbiljno, malo humora nikome ne skodi :) tema je ionako zavrsena.
Iskreno mislim da bi Profesor trebalo da promeni naslov teme u"Sta je ko dobio od rodjaka" posto se sve zavrsilo nekim adekvatnim poklonima,
a ja sam stvarno dobio te flastere
Last edited by dikar on 15 Aug 2012 00:13, edited 1 time in total.
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Ni prva ni poslednja tema koja je otisla u off :)
-NIKOLA-
Majstor majstora

Post by -NIKOLA- »

mbole wrote:Ova 6271 je sa Ni-Cd baterijama ako se ne varam.

Ja ovu malecku bez futera koristim vec par godina i izuzetno sam zadovoljan. Jako, ali zaista jako retko se desi da se uhvatim velike Festovesrafilice, i to uglavnom kad treba busisti nesto poveliko (recimo rupu za prolaz kablova, krunastom testerom fi-80, al to je ozbiljan posao za svaku srafilicu/busilicu).

Naravno, pitanje je sta ces pretezno raditi, al ako neces redovno srafiti 5 ili 6X80 u tvrdo drvo, mala ce zavrsiti 98% poslova. A daleko je lakse nositi i drzati par sati nju (jos dobijes i futrolu za pojas) nego ovu veliku.
Veliki pozdrav za profesora boleta :buga::buga::buga:, prodao sam druže ovu 6271 za 100 eura, jer mi već jedna baterija na izmaku, a zamisli uzeo sam ovu što si mi preporučio DF 330DWEW na akciji za 13500 rsd i PREZADOVOLJAN SAM :happy::happy::happy: :part::part::part:

Nema šta, ipak je profesor PROFESOR :prs::prs::prs:
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Glavno je da tebi odgovara :prsgore:
Post Reply