Popravka yakorunde

Rad sa rucnim i stonim električnim alatima, iskustva
Post Reply
martin
Brzi dodavač alata

Popravka yakorunde

Post by martin »

imam kombinirku yakoruda kp 320 i potreban mi je servis ili majstor da mi popravi nesto sto je u kvaru. Polkomio mi se sraf koji drzi gumirani disk koji pokrece valjkove za diht. Sraf se zalomio i ostao u osovini a ispao je i stift. Molim adresu ili telrfon majstora. Bio je majstor za te masine u Baricu ali sam izgubio telefon.Molim za pomoc. Martin

*** mbole ***
Malo sam promenio naziv teme, i premestio je u formu gde vise pripada nego u "Razno"
Last edited by mbole on 05 Sep 2010 19:56, edited 1 time in total.
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

pretpostavljam da si iz beograda ili okoline.
lepo nazovi jela-stil masine u vrnjackoj banji pa im kazi sta treba ako ima racunice obostrane da posalju servisera ok,ako ne skines lepo deo sa masine i posaljes im city-jem i onda ti oni zavrse i vrate(najbrze i najbezbolnije):)
pozdrav!!!
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
runer
Vrhunski majstor

Post by runer »

Opet se ne zna odakle si sta je to tesko reci pa nije to misterija.
Ko ne zna da ne zna bezi od njega!
martin
Brzi dodavač alata

Post by martin »

Izvinjavam se, nov sam na forumu isad cu znati pravila igre. Iz Zemuna sam i kao prvo hvala Singeru na obavestenju. Pokusacu u ponedeljak da se cujem s njima i valjda resiti problem.
metabo
Ultra majstor

Post by metabo »

martin wrote:Izvinjavam se, nov sam na forumu isad cu znati pravila igre. Iz Zemuna sam i kao prvo hvala Singeru na obavestenju. Pokusacu u ponedeljak da se cujem s njima i valjda resiti problem.
Nema problema, naravno. Da ne bi i ubuduće imao isti "problem" ubaci taj podatak odakle si i u svoj lični profil. To umnogome olakšava komunikaciju a i dalje ne narušava tvoju privatnost.
martin
Brzi dodavač alata

Post by martin »

Martin je iz Zemuna. Umesto dodavac alata, 'putnik"
martin
Brzi dodavač alata

Post by martin »

Na zalost u Vrnjackoj Banji ne postoji firma pod nazivom jela stil. I dalje trazim pomoc za popravku bugarske kombinirke
sloba10
Majstor majstora

Post by sloba10 »

daj slikicu pa makar na PP
Дођох, видех, побледех
runer
Vrhunski majstor

Post by runer »

Tako je Slobo napamet se nista ne moze uraditi ali sa slicicom mozda nesto i uradimo!
martin
Brzi dodavač alata

Post by martin »

Ne mogu da verujem da svi imate "Feldere" ,"Minimaxove" i"Holzherove" ida nitko sa foruma nema bugaku i telefon servisa za nju. Alal vera!
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

martin wrote:Na zalost u Vrnjackoj Banji ne postoji firma pod nazivom jela stil. I dalje trazim pomoc za popravku bugarske kombinirke
Postoji, samo je nisi nasao :)

http://www.jelastil.com/

TEl 036 612-232
runer
Vrhunski majstor

Post by runer »

Ma nema to veze koja je firma ali ako slikas deo koji je riknuo mozda nesto i skockamo. Nemamo mi svi tako ubitacne masine recimo ja sam svoju pravio pre 15godinica i radi jos uvek baz problema. Ne mora to biti ekstra neka firma da bi to radilo ali ko ima para zna se sta je dobro!
martin
Brzi dodavač alata

Post by martin »

Puno hvala svima , nasao sam Bojana i nadam se da sam resio problem.A sto se tice masina znam da je skupo i dobro ali znas ra sa dobrim rukama i klikerom, svaki alat je dobar, samo daj posla. Jos jednom hvala i valjda se sretnemo na nekoj licitaciji za posao.
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

martin wrote:Ne mogu da verujem da svi imate "Feldere" ,"Minimaxove" i"Holzherove" ida nitko sa foruma nema bugaku i telefon servisa za nju. Alal vera!
lepi ja je imam i dao sam ti predlog i naziv firme,ali izgleda da ti je Mbole pokazao kljucnu stvar.:P
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

martin wrote:Puno hvala svima , nasao sam Bojana i nadam se da sam resio problem.A sto se tice masina znam da je skupo i dobro ali znas ra sa dobrim rukama i klikerom, svaki alat je dobar, samo daj posla. Jos jednom hvala i valjda se sretnemo na nekoj licitaciji za posao.
naravno.:)
Post Reply