Keksarica CASALS profesional

Rad sa rucnim i stonim električnim alatima, iskustva
Post Reply
ljubisa o
Samostalni majstor

Keksarica CASALS profesional

Post by ljubisa o »

Danas sam se malo ponovio za keksaricu ,izgledala mi je ozbiljno i bez natpisa profesional jer sam to kasnije uocio,gledao sam do sada samo neke enhelove i jos mislim neke u toj klasi ,svidela mi se PERLESOVA ali ona je oko 24000din,
Kupio sam ovu Casals,spanska je,nasao sam i sajt vidim da ima ime,zna li neko od kolega kakva je ovo firma i dali ove keksarice valjaju ja sa njom radim prvi put,do sada sam radio sa srafovima.evo znaka koji je na njoj i kako izgleda.

Image

Image

vidim da ova firma iz spanije pravi i hobi i profesional liniju.
Last edited by ljubisa o on 28 Mar 2009 20:17, edited 1 time in total.
Rad je molitva.
metabo
Ultra majstor

Post by metabo »

Kolega Ljubiša,

nisi nam napisao cenu po kojoj si kupio keksericu. Ovako izgleda sasvim pristojno... Sad, kakvaje kad se uhvati u ruke (da li se nešto klati ili je utegnuta) to sa slike ne mogu da procenim.

P.S.
Iz slika sam ti izbacio link prema FOTOROLI. Kad ubacuješ slike u forum, ostavi samo ono što je izmežu [img]i[/img] tagova.
Dalje, nemaju svi brzu internet konekciju, pa je slika od 52K veliki zalogaj za mnoge sa Dail-up vezom. Ukoliko ti fotorola ne daje mogućnost pravljenja manjih sličica, molim te da ih sam edituješ na veličinu od max. 10K, ako se prikazuje zajedno sa porukom. Ovakve 3-4 slike na jednoj strani i neko ima samo da plače da mu se ona otvori :(
ljubisa o
Samostalni majstor

Post by ljubisa o »

U pravu si za slike,probao sam moze manja rezolucija ,nisam bio sprovodlljiv,
A keksaricu sam kupio od jednog poznanika koji trguje alatom ,i dao sam 30 eur,posto znam cene alata ,nebi trebalo da je losa,cvrsta je bez klimanja gore dole,opruge sakrivene jake,rez dobar ,zvuk dobar,podesavanja su neka koja ne znam ,A,B,00,Max,merne jedinice cvrsto se fiksiraju,silikonski kabal,sve sto pise na njoj je kvalitetne stampe,mislim da valja,ali to samo moze da potvrdi neko ko zna kako se ponasa u radu,.
sto se tice cene to se tu ne moze reci nista jer fein koji kosta 250 eur nov sauber kod njih je 50 eur.
Last edited by ljubisa o on 28 Mar 2009 22:35, edited 1 time in total.
Rad je molitva.
metabo
Ultra majstor

Post by metabo »

Pretpostavljam da će ti ova tabela dimenzija keksa pomoći:

Code: Select all

Oznaka    Dimenzija (Å  x V x D) / mm    Debljina materijala / mm
#20                   56 x 23 x 4             > 15
#10                   53 x 19 x 4             12-15
#0                    47 x 15 x 4             8-12
Verovatno tvoja mera 00 odgovara #0, A odgovara #10 i B odgovara #20. Max znači bez ograničenja dubine rupe (kad praviš neke kanale ili potkraćuješ laminat/lamperiju)
metabo
Ultra majstor

Post by metabo »

ljubisa o wrote:U pravu si za slike,probao sam moze manja rezolucija ,nisam bio sprovodlljiv,
Sad si na pola puta :)

Linkove koje postavljaš za slike imaju i [url=....]oko [img....].
to [url.....] sa obe strane vodi ka home strani fotorole i to njima znači, ali namaslabo jer gledamo nešto drugo :) kad kliknemo na tvoju sliku.

Ajde još malo vežbe, ide tebi to! :)
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Vidju vako... :)
Ako si je pazario za 30 ajvara, i nema klackanja u glavi, javi ko je taj sto je prodaje. Ja idem sutra da je kupim (samo ako radi nedeljom, ako ne radi idemu u ponedeljak).
Za te pare, nema ni najkilavija da se pazari. Ona sto klacka po milimetar levo desno i sto je mnogo gore, po milimetar gore dole, kosta vise od toga.
Dule
Moderator
Moderator

Post by Dule »

Hocu i ja jednu po toj ceni! :)
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Zaboravih, daj link na njihovu internt stranicu, isuvise je pogodaka na googletu da bi mogla lako da se nadje.
ljubisa o
Samostalni majstor

Post by ljubisa o »

http://www.unimartrading.com/menu11.htm
za kolege posto se krecem non stop po mestima gde se prodaje polovan alat znam ko su trgovci a ko prvi put iznosi nesto da proda.Sve je to polovan alat ali se nadje nesto da se pogodi,mogu svakom da pomognem da dodje do tih mesta ,u novom sadu je najlom subotom ali tu malo nade,nedeljom trgovci iz sapca i postoje jos tri manja,cene zavisi za sta,bubanj potok kod beograda,i tamo ima trgovaca to je druga treca ruka,ali dolaze gastabajteri,i u rumi vasar svakog 3.u mesecu,za druga mesta ne znam,to je za rucni elektricni i aku program.Vecina stvari je iz inostranstva ,verujte da se moze naci potpuno nove stvari.
Rad je molitva.
ljubisa o
Samostalni majstor

Post by ljubisa o »

samo da pitam dali se ovako vide slike,i ima li kakve koristi da ovako saljem.

Image
Rad je molitva.
metabo
Ultra majstor

Post by metabo »

Hvala ti za informacije u vezi polovnog alata.

Å to se tiče slika, sve je u redu, samo još da si obeležio link prema slici i kliknuo na dugme [IMG] (iznat text-boxa u kome unosiš poruku).

- Da vidiš kako će da izgleda poruka pritisni dugme [Pregledanje] (ispodtext-boxa u kome unosiš poruku)
- Da potvrdiš unoos pritisni dugme [Potvrda] (kao i obično)
ljubisa o
Samostalni majstor

Post by ljubisa o »

hvala Metabo ,u vezi objasnjenja za keksaricu isprobavao sam sve te opcije i tacne su sa ovim sto si poslao ,veruj mi da mi je ovo prvi put da malo radim sa njom ,malo sam gledao neki spot sa you tuba drugo nista ali sustina je ista da se spoj napravi bez srafa.
Rad je molitva.
Post Reply