NECU da pominjem firmu imali su TS250.
Generalno se slazem - kod TS250 NE; Jeste ima je u masi, sto je odlivak i sad JBG nasteluj ga kad nije ravan.
Ne malo i ne naivno malne u propeler tj prednja ivica do operatera i zadnja do izlaza materjala nisu paralelne.
plus sve krivo (udubljeno) ka umetku (insert) kod lista.
Imajuci u vidu da se odlivak brusi i da bi posle trebalo da bude ravno nemam ni ideje kako je ploca ispala ovakva.
To veze uza se da NISTA sto se oslanja na nju ne radi da valja.
Sadasnja zamena za TS250 njihova je 2000E umesto oko 1000E koliko je bila koju sam ja probao i kunu se da to vise nece da se desi
inace menjaju za novu uz sve njihove troskove. Moras da kupis van pa da uvezes troskovi za Srbiju se ne priznaju (nasa posla to stvarno necu da objasnjavam)
Za diht 100kg rece covek , koliko shvatam:
da ja stelujem ulaznu plocu pri svakoj promeni dubine reza, ne hvala.
@BR
Mozda sam je lose napisao ja posle ovog hrvata pored cirkulara na listu dodajem i Holz diht.
Metabo Diht je laksi i manji ali ja na njega NEMAM zamerke.
Ja njihovo imam, busilicu, udarnu srafilicu 10.8v, random orbit 125 i 150 mm
i svi do sad rade bez obzira na cenu kao sat.
Za RO smirgle stalno ocekujem da umru ali one odbijaju

Od onoga sto sam kupovao da mi zavrsi jedan posao radi samo einhel tracna 475 mm ili slicno najmanje dim. ali se ona ljucki naradila
i u ruci i na postolju.
Resto je dato ko god da je hteo da nabrojim einhel ger, einhel rucni cirkular, Bosch ubodna, einhel biax i einhel trougao smirgla.
Sve su zavrsile posao za koji su kupljene i vrlo brzo posle ili stale ili za drugo nisu bile dovoljno precizne
PS
Ovde nema onoga sto familija kupuje za bastu tipa kosacice i razne druge mamipare sto nije ni za sta.
Probao makar motor da skinem sa kosacice i on nije za k.
I aj da probam da vas nasmejem kosacica sad sluzi da dva matorca kad polivaju vocnjak na njoj jedan gura kantu i pokrece rucku a drugi poliva pa se zamene ...