KOristio bi je za smirglanje i cetkanje.
Velicina - mala.
Regulacija brzine nije potrebna imam svoju eksternu (upravo je prepravljam)
Na sta da obratim paznju i ima li ko preporuku.
Metabo imam i prodavnicu i servis u blizini.
Izbor male ugaone brusilice
Å ta misliš o Makiti? Znam da je skuplja od većine konkurencije, ali razlika stvarno nije velika, bar kad su male brusilice u pitanju. Nekih 50ak eura je skuplja od kineza, ali puno ljepše leži u ruci, ima zanimljivo riješenu zaštitu od prašine i pregrijavanja... Može se naći za nekih 70ak eura, možda čak i jefnitije ako uletiš na popust.
Malu imas od 115 i 125mm.
125mm lepeze, listovi... ima ih za nijansu redje nego onih od 115, al kad nema njih uvek mozes da koristis one od 115. A tih 5mm dubljeg zahvata nekada znaci. Plus, obicno imaju nesto nizi broj obrtaja (sto je pogotovu za namenu koju ti hoces pozeljno), nesto vecu snagu, i generalno su pravljene malo "ozbiljnije".
Metabo imam vec godinama. Zadovoljan (fakat, najskuplji model iz te klase).
Skoro sam na sajmu video Flex. Oni su izmislili ugaonu brusilicu (u Hrvatskoj je i zovu flekserica). Nisam radio sa njom, ali u ruci je delovala vrlo korektno. Imam negde u firmi katalog, zaboravio sam kako se zove firma koja ih uvozi.
125mm lepeze, listovi... ima ih za nijansu redje nego onih od 115, al kad nema njih uvek mozes da koristis one od 115. A tih 5mm dubljeg zahvata nekada znaci. Plus, obicno imaju nesto nizi broj obrtaja (sto je pogotovu za namenu koju ti hoces pozeljno), nesto vecu snagu, i generalno su pravljene malo "ozbiljnije".
Metabo imam vec godinama. Zadovoljan (fakat, najskuplji model iz te klase).
Skoro sam na sajmu video Flex. Oni su izmislili ugaonu brusilicu (u Hrvatskoj je i zovu flekserica). Nisam radio sa njom, ali u ruci je delovala vrlo korektno. Imam negde u firmi katalog, zaboravio sam kako se zove firma koja ih uvozi.