JELA STIL masina sa 6 operacija

Rad sa rucnim i stonim električnim alatima, iskustva
Post Reply
Marko Enter
Majstor majstora

JELA STIL masina sa 6 operacija

Post by Marko Enter »

El je radio neko sa ovm masinom, i kako se ponasa
i ako moze neko da kaze koja je cena ove masine posto ne vidim da pise na sajtu
http://www.jelastil.com/n-kombi-1.htm

pozdrav Marko
Bez znanja nema zanata :)
nikolaz
Precizni šegrt

Post by nikolaz »

Vec sam negde napisao da je ja imam (K5-400) od juna one lepe '99.Zadovoljan sam njenim radom,jedini problem je bio sto nisu fabricki ugradili blokatore na ruckama za stelovanje ploca abrihtera.Pustim je ja u pogon,radi k'o sat.Pa abrihter,pa dizem ploce,pa diht,...Nakon par dana krenem da abrihtujem,kad ono klacka komad?!?!Dodje moj prijatelj genije,stao gleda,gleda,...Kaze,ajd' digni plocu,ajd' spust plocu,digni,spusti,...Ja reko jel ti to mene zajebavas?Kaze gledaj sad u rucku za stelovanje i dizi i spustaj,kad ono,a ona se zaokrene svaki put za 3,4 mm i sto vise puta dizete i spustate, ploce se udaljavaju od osovine abrihtera.Onda je izbusio rope u nosacima vretena za stelovanje ploca,urezao navoj,nastelovao ploce,uvrnuo sraf sa kontra maticom i do dana danasnjeg vise nisam imao taj proble.
Arax
Majstor početnik

Post by Arax »

Ja sam pitao za cene tm 320 je 2380 eura, tm 410 2850, nisam pitao za tu za 6 kombinacija. Kakvog su kvaliteta masine iz Jela stila, na nekom postu sam vide da uporedjuju sa Bugarskim, neko kaze da prodaju i yakoruda masine, pa mi nije jasno da li te masine sto prodaje jela stil, takodje proizvodi, preprodaje bugarske ili kopira bugarske masine? I Kvalitet?
Летети је лако научити само треба скочити и промашити земљу.
Marko Enter
Majstor majstora

Post by Marko Enter »

niklaz el moes samo da kazes koliko si platio tada masinu
izvini nisam video da si negde pisao o toj masini

pozdrav Marko:cool:
Bez znanja nema zanata :)
Post Reply