Besplatne obuke za kupce naše smole.

O radu sa epoksidnom smolom i slicnim materijalima.
Post Reply
User avatar
bepox
Precizni šegrt
Posts: 83
Joined: 13 Nov 2019 09:24
Location: Beograd
Contact:

Besplatne obuke za kupce naše smole.

Post by bepox »

Mi smo JEDINI uvoznici smole koji organizuju besplatne obuke za svoje kupce. Uslov za besplatnu obuku je da kupite najmanje 5 kg smole.
Odmah da razjasnimo stvari. Za one koju kupuju smole drugih proizvođača NE ORGANIZUJEMO obuke. Iz dva razloga. Prvi je što mi ne poznajemo i nismo nikad radili sa smolama drugih proizvođača. Drugi razlog je, da se ne lažemo, mi nemamo nikakav ekonomski interes da besplatno dajemo obuku nekome ko će kupiti smolu kod nekog drugog. Obuka sa sastoji od teoirijskog i praktičnog dela ali je akcenat na teorijskoj obuci. Praktični deo nije bitan toliko o odnosu na teorijski jer jedno izlivanje vas neće naučiti Kako da sto izlijete savršeno. U principu, to izlivanje je najlakši deo izrade stola ako ispoštujete sve ono što vam se teoretski prezentuje. E sad, onaj teži deo, površinska obrada smole,. To vas ne može naučiti niko dok sami ne uzmete šlajfericu u ruke i primenite sve ono što ste naučili teoretski.
Dakle, od nas dobijete sve potrebne informacije: od koje granulcije počnete smirglanje, sa kojom završavate, koje paste koristite za poliranje... Koje sve završne obrade mogu da se primene kod epoksi smole...
Naš interes je da kupcima naše smole objasnimo do tančina sve o radu sa smolom da bi vaš prvi proizvod uspeo bez greške. Greške u radu sa smolom koja je proverenog kvaliteta, namenjena za kombinovanje sa drvetom su svedene na minimum ako ispoštujete sve ono što kod nas naučite.
Kod nas se ne može desiti da vam prodamo smolu za podove da biste sa njom napravili sto. I zapamtite, svaka greška u radu sa našom epoksi smolom je isključivo LJUDSKI FAKTOR.
Mi ne želimo da vam prodamo smolu i kažemo da sve o radu sa smolom imate na internetu i da se tamo informišete. Vaš uspeh je nama satisfakcija.
Naš uspeh je zadovoljan kupac.
User avatar
bepox
Precizni šegrt
Posts: 83
Joined: 13 Nov 2019 09:24
Location: Beograd
Contact:

Post by bepox »

Post Reply