KuhinjA - deo kuhinje
Re: KuhinjA - deo kuhinje
Sad, ja ocekivao da moze da se nadje u proizvodjaci prettraga.. Kad ono medjutim.
Pretraga je po proizvođaču je "rezervisana" za pronalaženje uređaja prema proizvođaču, kao što je zapisano u objašnjenju pretrage.
Sve je to nekako na brzinu urađeno, to je trebalo da uradi jedna programerska kuća, pa nisu imali vremena, pa sutra, prerkosutra itd i onda meni do q i ja napravim sajt... jbg, nije neki, ali radi...
Pronađeš nešto kod bilo kog proizvođača. Taj proizvođač ima neku svoju oznaku. Onda tu oznaku upišeš u moju pretragu, enter i eto ga
čak i ako nema sliku, to je to 
Sve je to nekako na brzinu urađeno, to je trebalo da uradi jedna programerska kuća, pa nisu imali vremena, pa sutra, prerkosutra itd i onda meni do q i ja napravim sajt... jbg, nije neki, ali radi...
Pronađeš nešto kod bilo kog proizvođača. Taj proizvođač ima neku svoju oznaku. Onda tu oznaku upišeš u moju pretragu, enter i eto ga

cek, Wiha vise ne pravi srafcigere sa drvenom drskom?
Potpuno razocarenje. Propao svet
Potpuno razocarenje. Propao svet
Ako mislis da ce bilo ko citati opis pretrage...
Grdno si se zahebo
Jbt... ja koji sam poznat po tome da ekstremno obracam paznju na detalje... zamisli cak i citam uputstva od uredjaja
Pretraga.. sta tu ima dalje da se filozofira
Grdno si se zahebo

Jbt... ja koji sam poznat po tome da ekstremno obracam paznju na detalje... zamisli cak i citam uputstva od uredjaja

Pretraga.. sta tu ima dalje da se filozofira