Furniranje
- miloscale
- Majstor majstora
lepak uzimam od jednog decka iz pozarevca koi drzi evropa okove u pozarevcu i neznam koi je taj lepak ali znam da ima rekao sam da ima jer sam jednom pricao sa njim hteo sam da furniram neku akusticnu gitaru koja na sebi ima neku krivinu poyadi i nemoze da ide u presu onda mi je on predlagao taj lepak mogu da ga pitammaricaiivica wrote:A ko je taj sto ti donosi lepkove?miloscale wrote:jbg nemam pojma kako se tacno zove mogu da pitam ovog sto mi donosi lepkove pa cu da pitamsloba10 wrote: Постоји и бели прах!
Ине мора увек да буде шећер у праху:skratta:
Цале, лепо кажи како се зове тајбели да човек зна шта да тражи.:buga:
Kakav je taj beli lepak? Koliko on blzo zalepi kada mozes sa njim rucno da radis krivine?
- maricaiivica
- Moderator
Voleo bi da saznam kakav je to proizvod u pitanju.miloscale wrote:lepak uzimam od jednog decka iz pozarevca koi drzi evropa okove u pozarevcu i neznam koi je taj lepak ali znam da ima rekao sam da ima jer sam jednom pricao sa njim hteo sam da furniram neku akusticnu gitaru koja na sebi ima neku krivinu poyadi i nemoze da ide u presu onda mi je on predlagao taj lepak mogu da ga pitammaricaiivica wrote:A ko je taj sto ti donosi lepkove?miloscale wrote: jbg nemam pojma kako se tacno zove mogu da pitam ovog sto mi donosi lepkove pa cu da pitam
Kakav je taj beli lepak? Koliko on blzo zalepi kada mozes sa njim rucno da radis krivine?
Kada budes u prilici, ako se setis, pitaj coveka pa prenesi i nama.
Pozdrav
- miloscale
- Majstor majstora
pitacu ga svakog utorka dolazi kod mene pa cu da javimmaricaiivica wrote:Voleo bi da saznam kakav je to proizvod u pitanju.miloscale wrote:lepak uzimam od jednog decka iz pozarevca koi drzi evropa okove u pozarevcu i neznam koi je taj lepak ali znam da ima rekao sam da ima jer sam jednom pricao sa njim hteo sam da furniram neku akusticnu gitaru koja na sebi ima neku krivinu poyadi i nemoze da ide u presu onda mi je on predlagao taj lepak mogu da ga pitammaricaiivica wrote: A ko je taj sto ti donosi lepkove?
Kada budes u prilici, ako se setis, pitaj coveka pa prenesi i nama.
Pozdrav
- peradetlic
- Majstor majstora