Pristup tekstovima za čitanje

Ako imate nešto da pitate, prvo pogledajte ovde, možda je neko već pitao
Post Reply
User avatar
metabo
Ultra majstor
Posts: 2991
Joined: 05 Feb 2008 21:58
Location: Zemun

Pristup tekstovima za čitanje

Post by metabo »

Stolarska radionica se sastoji iz dva dela: oficijelnog/zvaničnog i foruma. Kako je "Radionica" sajt koji se čita, tako u njoj možete pronaći mnoštvo korisnih tekstova koji se bave raznim stolarskim temama. Oni su organizovani u dve grupe: 1) svima dostupni i 2) dostupni samo registrovanim članovima.

Do tekstova koji su svima dostupni se pristupa sa home strane sajta, iz linkova ispod naslova "Sadržaj". Neki od ovih tekstova su dati samo u "skraćenoj verziji", a do njihovih punih verzije vode linkovi koji su dostupni samo registrovanim članovima.

Do tekstova koji su dostupni samo registrovanim članovima se pristupa iz foruma Beleške iz radionice (samo za članove). Tekstovi su grupisani po različitim kategorijama.

Tekstovi iz prve grupe nisu obavezno prisutni u drugoj. Takođe, registrovanim članovima su, uglavnom, dostupne i lepo formatizovane, PDF verzije, tekstova iz obe grupe.

Kroz komunikaciju u okviru aktuelnih obaveštenja, koja se prikazuju na home strani sajta, redovno vas informišemo kada se pojave novi tekstovi u nekoj od ove dve grupe. Dakle, ukoliko želite da pročitate sve što piše, morate biti registrovani član :) . Ukoliko se još niste registrovali, evo prilike!


P.S.
Pročitajte i vest kojom je najavljen ovaj sistem prikazivanja tekstova.
Post Reply